Nyheder19. januar 2010

Rasmus Bjerg: Skamfuld og deprimeret

Skuespilleren er på sammenbruddets rand, efter at han vågnede op til voldsepisode, blackout og alvorlige tømmermænd
Rasmus Bjerg, som vi kender ham som livvagten Lille Kurt
Rasmus Bjerg, som vi kender ham som livvagten Lille Kurt
 Foto: DR

Selv ikke Rasmus Bjergs kone Helle Bjerg kan komme i kontakt med sin mand.

Han er dybt deprimeret og stærkt skamfuld, efter at det i går kom frem, at han i en kæmpebrandert har optrådt voldeligt og skabt sig fuldstændig åndssvagt på et værtshus på Sønder Boulevard på Vesterbro i København i weekenden.

- Jeg kan ikke engang tale ordentligt med ham. Han er helt slået ud. Jeg kender ham slet ikke som en voldelig person, der drikker sig fra sans og samling, og sådan kender han heller ikke sig selv, siger Helle Bjerg til Ekstra Bladet.

Skuespilleren, der i "Livvagterne" som Kurt Birk optræder jovialt, pligtopfyldende og alfaderligt, og i Spar-reklamerne vinder ved sin jyske begejstring og humor, er åbenbart gået helt i sort, har murret sig inde og afskåret sig fra omverdenen.

- Rasmus skal have professionel hjælp. Han er brændt ud og skal have professionel hjælp, siger Helle Bjerg, som Rasmus har 4 børn sammen med.

I går blev skuespilleren anmeldt for vold af den bartender fra Café Grotten, der følte sig forulempet. Samtidig opsagde Spar-supermarkedskæden sit samarbejde med ham, mens Danmarks Radio naturligvis følger situationen, men bestemt ikke kan forestille sig, at skuespilleren bliver blacklistet på grund af episoden.

Sponsoreret indhold