Rasmus Bjerg: Jeg er så lettet

Der er stor lettelse i Rasmus Bjergs hjem i Nørresundby

Der er stor lettelse i Rasmus Bjergs hjem i Nørresundby

Foto: All Over

I dag er der lettelse i det Bjergske hjem i Nørresundby.

Her til morgen dumpede et brev fra politiet i København ind gennem brevsprækken, hvori det blev gjort klart, at der ikke bliver rejst sigtelse i forbindelse med Rasmus Bjergs kæmpebrandert og anmeldelsen for vold.

- Jeg er lettet, men på ingen måde overrasket, specielt ikke efter sidste uges afhøring. Jeg har på intet tidspunkt lagt skjul på, at jeg den pågældende nat var utrolig fuld og derfor intet har kunnet huske. Men jeg er et fredeligt væsen og har intuitivt hele tiden vidst, at det simpelthen ikke kunne være sandt, at jeg skulle have optrådt voldeligt. De beviser, der er blevet mig forelagt af politiet, har kun styrket mig i troen på min intuition. Der er absolut intet hold i anklagen, siger Rasmus Bjerg til seoghør.dk.

Det skete der

Natten til lørdag den 16. januar havde han drukket så intenst, at han gik amok på Café Grotten på Vesterbro i København.

Den 33-årige stjerne fra "Livvagterne" overfaldt bartenderen Anne Behrendt, da hun forsøgte at lempe ham ud af værtshuset, fordi han drak af en medbragt flaske spiritus.

Hun fik så mange knubs ved sammenstødet, at hun meldte Rasmus Bjerg til politiet for vold.

Rasmus Bjerg er meget brødebetynget over episoden, som han ikke husker meget af.

- Jeg har fuldstændigt blackout. Det startede som en hyggelig aften i venners lag, og jeg kom til at drikke for meget alkohol, sagde han efter episoden kom frem.

- Selvfølgelig tror jeg på, at der er sket noget, når folk siger det. Men jeg ved også helt bagest inde i mig, at jeg ikke er et mennesker, der slår på andre.

Rasmus Bjerg, der er far til 4 og bor i Nørresundby, forklarer, at han på det seneste har været stærkt presset, og episoden har allerede fået den konsekvens, at han nu modtager psykologisk hjælp. Han har dog ikke på noget tidspunkt prøvet at krybe udenom.

- Jeg vil af hele mit hjerte sige, at jeg er så ked af, at der er sket noget. Et dybfølt undskyld til alle, der har måttet lide under det her nu, siger han.


Hustruen Helle Bjerg, som Rasmus har 4 børn sammen med, passer godt på sin mand, der er brudt sammen efter episoden og hårdt arbejdspres (Foto: Thomas Laursen)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close