Nyheder18. januar 2010

Rasmus Bjerg: Jeg er så ked af det

”Livvagterne”-stjernen gik fuldstændig i sort i kæmpebrandert og anmeldes i dag for vold
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/januar/rasmus-bjerg-ked-af-det1-jpg.jpg
 Foto: All Over

Det er ikke kun realitybabes, der kan det der med at gå amok i nattelivet.

Også en "seriøs" skuespiller som Rasmus Bjerg har åbenbart svært ved at styre sin brandert.

Natten til lørdag havde han drukket så intenst, at han gik amok på Café Grotten på Vesterbro i København. Den 33-årige stjerne fra "Livvagterne" overfaldt bartenderen Anne Behrendt, da hun forsøgte at lempe ham ud af værtshuset, fordi han drak af en medbragt flaske spiritus.

Hun fik så mange knubs ved sammenstødet, at hun i dag har tænkt sig at melde Rasmus Bjerg til politiet til vold, skriver Ekstra Bladet, der oven i købet kan dokumentere skuespillerens brandert via værtshusets interne overvågningskamera.

Undskylder brødebetynget

Rasmus Bjerg, der spiller den cool og erfarne Kurt Birk i "Livvagterne", er meget brødebetynget over episoden, som han ikke husker meget af.

- Jeg har fuldstændigt blackout. Det startede som en hyggelig aften i venners lag, og jeg kom til at drikke for meget alkohol, siger han til Ekstra Bladet.

- Selvfølgelig tror jeg på, at der er sket noget, når folk siger det. Men jeg ved også helt bagest inde i mig, at jeg ikke er et mennesker, der slår på andre.

Rasmus Bjerg, der er far til 4 og bor i Nørresundby, forklarer, at han på det seneste har været stærkt presset, og episoden her vil få den konsekvens, at han modtager en eller anden form for hjælp eller behandling. Han prøver dog ikke at krybe udenom.

- Jeg vil af hele mit hjerte sige, at jeg er så ked af, at der er sket noget. Et dybfølt undskyld til alle, der har måttet lide under det her nu, siger han i Ekstra Bladet.


Sponsoreret indhold