Rasmus Bjerg: Ikke klar til at smide John Mogensen-kiloene

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Tidligere på året fik "Så længe jeg lever" med Rasmus Bjerg i hovedrollen som John Mogensen premiere. Og Rasmus Bjerg kan tilsyneladende ikke få nok af den folkekære musiker, hvis mørke sider, han tidligere har afsløret, at han deler.

Når sommerferien er forbi, står der nemlig igen John Mogensen på Rasmus Bjergs arbejdsprogram.

Til den tid skal han nemlig rundt på diverse festivaler, hvor han giver den med blandt andet ”To mennesker på en strand” denne sommer.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Hvert år stemmer danskerne på den skuespiller, de mener har gjort sig fortjent til at blive foreviget på Frederiksberg Allé. I år blev det Rasmus Bjerg.

Med modtagelsen af årets teaterflise kommer Rasmus Bjerg til at være i selskab med bl.a. Bodil Jørgensen, Pilou Asbæk, Søren Pilmark og Ghita Nørby. (Foto: Dan Mariegaard)

Det kunne Rasmus Bjerg afsløre, da han for nylig modtog Teaterflisen på Frederiksberg for sit mangeårige virke på teatret, i TV-serier og senest altså i "Så længe jeg lever".

– Jeg har lavet et stort hul i kalenderen for at gøre det her, for jeg tror på projektet, og jeg har haft brug for det. Jeg er ikke blevet træt af ”John” endnu. Der er en smittende energi, når jeg er ude at optræde.

– Jeg får så meget energi af det, så jeg glæder mig til at komme ud at møde publikum igen, sagde Rasmus Bjerg.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Rasmus Bjerg spiller rollen som John Mogensen i fil men \

Rasmus Bjerg som John Mogensen. (Foto: Nordisk Film)

Det giver ham også en god undskyldning for at udskyde sin slankekur og smide de 14 kilo, han tog på for at ligne John Mogensen mest muligt til filmoptagelserne.

– Det hører med til rolllen at tage på. Det er en hvepserede, man stikker hånden ned i, når man rører ved sådan nogle klenodier, så de skulle ikke kunne sige, at jeg ikke lignede ham.

– Nu tager jeg lidt rundt og spiller hans numre på festivaler, og jeg har den store teaterkoncert til foråret, så det bliver ikke lige foreløbig, jeg skal tabe mig, lo den sympatiske skuespiller.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close