Nyheder 13. juni 2018

Rasmus Bjerg: Hyldet med teaterflise

Beæret og begejstret modtog Rasmus Bjerg for nylig folkets hyldest og årets teaterflise på Frederiksberg Allé. Pengepræmien skal bruges til en sommerferie med familien – for første gang i ti år.
(Foto: Dan Mariegaard)

Hårdt arbejde betaler sig. 

Det fik 41-årige Rasmus Bjerg for nylig beviset for, da han modtog Teaterflisen på Frederiksberg for sit mangeårige virke på teatret, i TV-serier og senest i John Mogensen-filmen ”Så længe jeg lever”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Dan Mariegaard)

Det er Jens Hage, der har sat stregerne i bronze, der er prentet ned i en granitplade og lagt ned på Frederiksberg Allé. Her har den bl.a. selskab af Bodil Jørgensen, Pilou Asbæk, Søren Pilmark og Ghita Nørby. (Foto: Dan Mariegaard)

– Jeg er superglad. Det er den ultimative hædring, fordi det er folket, der har stemt på mig. Og det er dem, vi laver det til, smilede Rasmus Bjerg, da han modtog hæderen, der også inkluderer en check på 25.000 kr.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Dan Mariegaard)

Rasmus Bjerg greb kosten for at fjerne lindebladene, der dækkede årets flise. (Foto: Dan Mariegaard)

Det hårde arbejde har indimellem været på bekostning af hans kone Helle og deres fire børn Anna på 16 år, Villads på 14 år, Valder på 12 år og Ella på ti år.

Men denne sommer har Rasmus Bjerg takket nej til at være en del af Cirkus Summarum for at holde sommerferie med familien for første gang i ti år. 

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Dan Mariegaard)

​Rasmus’ kone Helle på 43 år og deres tiårige datter Ella var stolte af farmand. – Ella er det af vores børn, der går mest op i teater og går i sin fars fodspor, fortalte Helle. (Foto: Dan Mariegaard)

– Vi starter i Toscana, og så tager vi til Kreta. Så mon ikke børnene får lidt ekstra lommepenge, og vi får en ekstra god bøf? 

– De her penge skal nydes og bruges på familien, slog flisemodtageren fast.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold