Nyheder25. december 2013

Rasmine Laudrup: Vi er ikke helt normale

Se familien Laudrups skøre julebillede
Brian Laudrup, konen Mette og børnene Nicolai og Rasmine Laudrup er nu altså fotogene
Brian Laudrup, konen Mette og børnene Nicolai og Rasmine Laudrup er nu altså fotogene
 Foto: All Over

At familien Laudrup er skabt af et helt særligt talentfuldt stof, hersker der ingen tvivl om. Men når Rasmine Laudrup ytrer, at hun og familiemedlemmer ikke er helt normale, er det vist ikke talentet hun mener.

Det er nemlig den konklusion, Brian Laudrups kønne datter kommer med, da hun lægger familiens årlige julebillede på internettet.

- Glædelig jul fra familien Laudrup <3 Helt normale har vi jo aldrig været, så derfor er dette vores julebillede i år ;-), skriver Rasmine Laudrup på Facebook.

Brian Laudrups datter: Så lækker er hun i dag

Og selvom der selvfølgelig også skal en hel del talent til for at få sådan et pragteksemplar af et portræt stablet på benene, så er det nok nærmere de gakkede grimasser, hun henviser til.

Mens storebror Nicolai Laudrup og kæresten Anna-Ida knækker sammen af grin bag juletræet, kommer Brian Laudrup, mor Mette og Rasmine Laudrup selv ind fra højre og farmor og farfar Lone og Finn Laudrup retter opmærksomheden mod familiens firbenene medlem.

Det ser i den grad ud til, at familien Laudrup har haft en både skøn og lettere gakket jul. Dog måtte de undvære Michael Laudrup og hans kone og børn, da de fejrede højtiden i hjemmet i Swansea i England.

Se, hvordan Oliver Bjerrehuus holdt jul

Sponsoreret indhold