Rasmine Laudrup: Vi er ikke helt normale

Brian Laudrup, konen Mette og børnene Nicolai og Rasmine Laudrup er nu altså fotogene

Brian Laudrup, konen Mette og børnene Nicolai og Rasmine Laudrup er nu altså fotogene

Foto: All Over

At familien Laudrup er skabt af et helt særligt talentfuldt stof, hersker der ingen tvivl om. Men når Rasmine Laudrup ytrer, at hun og familiemedlemmer ikke er helt normale, er det vist ikke talentet hun mener.

Det er nemlig den konklusion, Brian Laudrups kønne datter kommer med, da hun lægger familiens årlige julebillede på internettet.

- Glædelig jul fra familien Laudrup <3 Helt normale har vi jo aldrig været, så derfor er dette vores julebillede i år ;-), skriver Rasmine Laudrup på Facebook.

Brian Laudrups datter: Så lækker er hun i dag

Og selvom der selvfølgelig også skal en hel del talent til for at få sådan et pragteksemplar af et portræt stablet på benene, så er det nok nærmere de gakkede grimasser, hun henviser til.

Mens storebror Nicolai Laudrup og kæresten Anna-Ida knækker sammen af grin bag juletræet, kommer Brian Laudrup, mor Mette og Rasmine Laudrup selv ind fra højre og farmor og farfar Lone og Finn Laudrup retter opmærksomheden mod familiens firbenene medlem.

Det ser i den grad ud til, at familien Laudrup har haft en både skøn og lettere gakket jul. Dog måtte de undvære Michael Laudrup og hans kone og børn, da de fejrede højtiden i hjemmet i Swansea i England.

Se, hvordan Oliver Bjerrehuus holdt jul
 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close