Nyheder 1. juni 2014

Rasende Mascha Vang: Min datter bliver misbrugt!

Mor er vred. Meget vred. Se i artiklen, hvad der får den kønne blondine op i det røde felt.
Mascha Vang er sur over fupreklamer på nettet.
Mascha Vang er sur over fupreklamer på nettet.
Foto: Mikael Rieck

Der er åbenbart ikke grænser for, hvad man skal finde sig i, når man er et kendt ansigt. Det må Mascha Vang i den grad sande.

Læs også: NU INDRØMMER MASCHA: JA VI DATER

For bare et par måneder siden blev hendes billeder brugt i en reklame på nettet for et slankeprodukt. Men nu er den gal igen.

Denne gang er Maschas datter Hollie Nolia desværre blot også blevet indlemmet i det luskede trick, og det gør hende rasende:

- Misbrug af mig og min datter i FALSK reklame!! Skriver hun på sin Facebookprofil, der henviser til hendes blog, hvor hun også har omtalt det fuskede nummer:Læs også: MASCHA STJAL BIL I BRANDERT

- Så er der IGEN en fusker-reklame der bruger mig, og nu også min datter, i en falsk reklame. Jeg har intet med det at gøre!! Skriver hun på bloggen.

Læs også: MASCHA VANG: TWERKER MED BRYSTERNE

Mascha Vang har før været udsat for det samme. Dengang dog uden datterens 'medvirken'. Dengang sagde hun om fupreklamerne:

- Jeg er simpelthen SÅ sur! Bliver konstant misbrugt i denne her reklame, og har intet med den at gøre, det er rent FUP og IKKE noget jeg kan anbefale, skriver Mascha Vang.

Læs også: MASCHA VANG UDNYTTET I FUP-REKLAME

Mascha Vang er ellers lykkelig for tiden. Det er ikke mere end nogle måneder siden, at den smukke blondine offentliggjorde at hun dannede par med komikeren Andreas Bo.

Forholdet har for nylig givet adgang til selveste kongefamilien, da kæresten fra tid til anden optræder for dem i forskellige henseender, og til fester.


Mascha Vang og Andreas Bro er det nye hotte par. (Foto: Claus Poulsen)Sponsoreret indhold