Nyheder27. marts 2013

Rasende Mascha Vang: Hjælp mig, Linse

TV-pigen er blevet snydt, og det gør hende hævntørstig
Mascha Vang appellerer til Linse om hjælp til at inddrive sine tilgodehavender.
Mascha Vang appellerer til Linse om hjælp til at inddrive sine tilgodehavender.
 Foto: Thomas Laursen

Mascha Vang elsker at shoppe. Men med al det shopping, ja så hober tingene sig op. Se, hvorfor Jackie Navarro er sur på sine brysterDerfor har Mascha Vang haft oprydningshandskerne på og sorteret godt og grundigt ud i sine ting.Det er blevet til flere kassefulde af tøj og sager og gennem den senere tid, har hun på sociale medier annonceret, at hun har ting til salg. Og det har åbenbart sat gang i butikken. Eller, det troede Mascha Vang i hvert fald.

Mascha Vang snydt

For det viser sig, at hun er blevet taget ved næsen.- Jeg er simpelthen så pisse sur og skuffet! I fatter ikke hvor meget bøvl jeg har haft med de tøser, der har købt mine sager, raser Mascha på sin blog.- Alle de latterlige undskyldninger jeg har hørt, for at de ikke har hentet det, ikke lige havde pengene, eller fortrød da jeg havde ventet på de skulle hente det i 4 dage. Vi har sågar kørt ud og leveret møblerne, og der er stadig ikke penge på kontoen. Hold nu kæft hvor er det dårlig stil. (...) Det er jo ikke fordi jeg ikke har penge til brød på bordet, men jeg synes faktisk det var lidt hyggeligt at holde auktion. Nu er det bare ikke så skide hyggeligt længere. Vil hellere smide det ud, end have det her besvær. Så tak Frederikke og Louise for at I ikke kommer til at købe noget af alt mit tøj, eller andre sager her på nettet. Det fik de ødelagt af, for alle andre.

Mascha Vang beder Linse Kessler om hjælp

Og TV-pigen slutter af med en bøn.- Og så har jeg jo været så dum, at give mit nummer til et par stykker. Nej, jeg har ikke brug for flere veninder, og please stop med at ringe om natten. SGU! :(Men Mascha nøjes ikke med at rase på sin blog. På facebook beder hun Linse Kessler om hjælp. Mon ikke Mascha mener, at brystbombens straffeattest vil være nok til at få kunderne betale...

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/cc139ff2969f4385b8a28b68725418ae.jpg

Se, hvorfor Linse er rasende på TV-værter

Sponsoreret indhold