Nyheder 4. september 2014

Raptrio kører i kampvogn

Suspekt ude med nyt album på mandag
Suspekt udgiver nyt album på mandag.
Suspekt udgiver nyt album på mandag.
Foto: All Over PressMens Danmark forbereder sig på at sende 300 soldater af sted til de baltiske lande, har tre danske rappere oprustet på egen banehalvdel. De har nemlig anskaffet sig en vaskeægte kampvogn.

Den flaskegrønne sværvægter af et militærkøretøj har gruppen, som består af Bai-D aka Andreas Bai Duelund, Orgi-E aka Emil Simonsen og Rune Rask, selv spraymalet med deres fordækte bandnavn.

Det viser de stolte rappere med flere billeder på det sociale medie Facebook.

- Vi har malet en tank ... Vi springer jer sgu i luften! skriver Suspekt til billedet af Bai-D og Orgi-E, der tager et hvil oven på det færdigmalede militære kunstværk.

Den spontane oprustning har tilsyneladende ikke noget med de aktuelle uroligheder i Ukraine at gøre, men hænger nærmere sammen med Suspekts forestående pladeudgivelse. Det fremgår af gruppens hashtag "suspektrelease".

Den vestegnske rapgruppe, som har valgt deres hjemby Albertslund på Københavns Vestegn som lokation for deres releaseparty den 6. september, har da også lovet deres fans en dobbeltkoncert til fejring af den kommende plade "Søn af en pistol".

Hvilken rolle den nymalede kampvogn kommer til at få i showet, holder Suspekt endnu for sig selv. Men mon ikke de festglade hiphoppere, som jo blandt andet er kendt for deres særprægede sceneshows, har et es eller to i ærmet til anledningen.

Pladen "Søn af en pistol" er Suspekts femte album og kommer på gaden mandag den 8. september.

Se billederne af Suspekts nye køretøj her.

Sponsoreret indhold