Nyheder18. oktober 2017

Raket-Madsens nære ven: Havde aldrig betragtet ham som gal

- Han er dygtig og har styr på sine fakta – og så er han lidt crazy. Men jeg har aldrig betragtet ham som gal, fortæller en nær ven om Raket-Madsen til SE og HØR
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/raket-madsen1.jpg
 (Foto: Deadlinepress.dk)

- Jeg troede, at jeg kendte ham.

Ordene stammer fra en af Peter Madsens nærmeste venner, der har tilbragt tusindvis af timer med den nu drabssigtede konstruktør og opfinder.

For energibundtet med de mange spøjse projekter har ifølge politiets teorier overtrådt den berømte grænse mellem gal og genial.

– Jeg har altid været klar over, at Peter er skarp på et højt niveau på mange områder. Han er dygtig og har styr på sine fakta – og så er han lidt crazy. Men jeg har aldrig betragtet ham som gal.

Sådan fortæller Peter Madsens nære ven, der ikke ønsker at stå frem med sit navn. Han har gennemført flere skøre projekter sammen med Raket- Madsen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/raket-madesen.jpg
 Foto: Deadlinepress.dk)

Den 46-årige konstruktør og opfinder Peter Madsen i sin 3. ubåd, Nautilus – verdens største hjemmebyggede undervandsfartøj. Billederne er taget, ca. en måned før Kim Wall mistede livet under en sejltur med raketmanden. (Foto: Deadlinepress.dk)

Han kalder raketbyggeren for en sammensat person og sammenligner ham med en blanding af tegneseriefigurerne professor Tournesol og Anders And, fordi han kan være et distræt geni og samtidig kan fare op i pludselige raserianfald.

– Han er meget direkte og siger tingene ligeud. Det kunne jeg godt lide. Men han kunne også være kolerisk. Jeg tror, at alle, der kender Peter, vidste, at man ikke bygger ubåde og raketter og samtidig er helt almindelig.

Vennen har blandt andet været med til at bygge ubåden Nautilus, som nu er blevet gerningssted i årets mest omtalte mordgåde, og det er en af grundene til, at han ikke vil have sit navn frem.

Tiltroen til Raket-Madsens forklaring er nemlig forduftet, og vennen har ikke lyst til at blive sat i forbindelse med ”ham morderen”.

Læs hele det store interview med Peter Madsens ven i denne uges SE og HØR.

Sponsoreret indhold