Nyheder 11. december 2014

Rædselsugen er begyndt

Thorkild Thyrring må vente på afgørende dom
Er han købt eller solgt? Thorkild Thyrring må vente til torsdag den 18. december, før der falder dom.
Er han købt eller solgt? Thorkild Thyrring må vente til torsdag den 18. december, før der falder dom.
Foto: Dan Mariegaard

Thorkild Thyrring må gå en hel uge i uvished.Der faldt nemlig ikke dom i dagens retssag mod ham. Det gør der først om en uge, altså næste torsdag klokken 13:00.LÆS OGSÅ: Katie Price mister kørekortetRacerkøreren er sigtet for at have kørt minimum 84 km/t i en zone, hvor man må køre 50 km/t i begyndelsen af 2013. Han forklarer det selv med, at han blev jagtet af rockere i en bil, som kørte meget hasarderet i en hæsblæsende forfølgelse på strandvejen.Hvis Thyrring bliver dømt skyldig i hastighedsovertrædelsen, mister han kørerkortet ubetinget i hele to år. Og det er jo ikke godt, når man har gjort karriere indenfor motorsporten og har flotte biler stående i garagen. Den hårde dom skyldes, at han har haft tidligere færdelsdomme, som nu kan få tilbagevirkende kraft.LÆS OGSÅ: Thorkild Thyrring: Pladerne klippetDerfor var Thorkild Thyrring en presset mand, både da han ankom til retten og forlod den igen godt tre timer senere.Det var ikke muligt for SE og HØR at få en kommentar fra racerkøreren, da han ikke ønskede at udatle sig. Pressen kunne dog konstatere, at han var noget rød i hovedet, da han bestemt - men meget høfligt - sagde nej tak til at kommentere retssagens forløb.LÆS OGSÅ: Bieber anholdt for vold og vanvidskørselTil gengæld var hans advokat mere snaksagelig, da vi mødte ham kort inden retssagen: "Vi håber på, at han bliver frifundet. Jeg sætter aldrig procenter på, men vi vil give den hele armen," fortalte han fortrøstningsfuldt.

Tidl. politichef Per Larsen kunne ikke huske meget fra de mange telefonsamtaler, han havde haft med Thorkild Thyrring. (Foto: Dan Mariegaard)I alt var fem vidner indkaldt til sagen. Anklageren havde indkaldt to politiassistenter, som havde målt Thyrrings fart og senere haft kontakt til ham.

Sladderkongen, Niels Pinborg, som tidligere var kriminalreporter, skulle bevidne Thyrrings rocker-klammerier. (Foto: Dan Mariegaard)Forsvarsadvokaten havde indkaldt en færdselsbetjent, som Thyrring havde kontaktet i forbindelse med biljagten.SE og HØR-chefen Niels Pinborg var også indkaldt for at belyse, hvordan rockerne havde været efter Thorkild Thyrring.Også den tidligere politichef Per Larsen var indkladt for at bevidne hans og Thyrrings telefonsamtaler om at være påpasselig med hensyn til rockere, efter Thyrring havde vidnet mod en rocker.HUSK at læse alt om retssagen her, minut for minut: LIVE: Thorkild Thyrring i retten

Sponsoreret indhold