Nyheder5. februar 2019

Rachel vil flytte til udlandet med kæresten

"Årgang 0"-stjernen Rachel Ellebye er klar til at flytte til udlandet for at være sammen med kæresten Eirik
https://imgix.seoghoer.dk/tv_2018_de_stoerste_oejeblikke_tsl_20181212_0176.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)
"Årgang 0"-stjernen Rachel Ellebye er klar til at bytte Danmark ud med Norge for at være tættere på kæresten Eirik. Det fortæller hun i et interview med TV 2.
Planen er nemlig, at hun flytter til Norge, når hun til sommer er blevet student. - Jeg håber på at finde et job i en café eller en butik, hvor jeg kan arbejde i dagtimerne, mens Eirik passer sin elektrikeruddannelse, fortæller hun til TV 2. Kæresteparret regner med at finde en bolig i nærheden af Oslo. I interviewet fortæller Rachel også, at hun efter sin studentereksamen tager et sabbatår. Derefter er det planen, at hun skal studere på Københavns Universitet. TV-stjernen er dog ikke afvisende i forhold til at tage hele sin uddannelse i Norge. – Eirik bliver færdiguddannet som elektriker til december, og derefter vil han videreuddanne sig til ingeniør. Det tager tre år. Så det er selvfølgelig lang tid for os at fortsætte med at pendle for at se hinanden. Derfor kan det godt være, at jeg ender med at studere i Norge, siger hun til TV 2.

Sådan mødte Rachel sin kæreste

Rachel og Eirik mødte hinanden i maj ved en ren og skær tilfældighed. Hun var i byen på Generator Hostel i København, da hun sammen med sin veninde faldt i snak med nogle nordmænd, der stod i baren – og altså deriblandt Eirik, der stammer fra Oslo. Artiklen fortsætter efter billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tv_2018_de_stoerste_oejeblikke_tsl_20181212_0170.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Rachel havde Eirik med på den røde løber, da TV 2 i efteråret optog programmet "De største øjeblikke". (Foto: Thomas Laursen)

Rachel og Eirik er ofte sammen, selvom de bor i hvert deres land.

Tilbage i december fejrede Eirik jul i Danmark sammen med Rachel og hendes forældre.

Rachel rejste derefter den anden vej til Norge, hvor hun fejrede nytår sammen med kæresten og hans familie.

TV-stjernen har været fast del af ”Årgang 0”-holdet, siden hun kom til verden for mere end 18 år siden. Den sæson af "Årgang 0", der bliver vist på TV 2 i disse uger, er den sidste af det populære program.

Sponsoreret indhold