Nyheder27. december 2013

Rachel fra "Årgang 0" vil ikke snakke om alkohol

Selvom apotekerdatteren er blevet teenager, slår hun sig ikke løs med fester og alkohol
Af af
Igen i 2016 skal Rachel ud og rejse.
Igen i 2016 skal Rachel ud og rejse.
 Foto: Thomas Laursen
Hele Danmark har fulgt med i deres liv, siden de blev født, og til januar kan vi igen få lov til at se, hvordan det går med de fire skønne unger i TV2-programmet "Årgang 0". Programmets hovedpersoner er ikke længere små børn. De er nu fyldt 13 år og dermed blevet teenagere.

Se Stephanies vilde forvandling

Alligevel skal man ikke regne med, at det betyder vilde fester og druk. I hvert fald ikke for den snusfornuftige Rachel fra Aabenraa

- Jeg er ikke så meget til alkohol eller vilde fester. Jeg holder mig fra alkohol, fordi jeg hellere vil bruge mit liv fornuftigt, fortæller den 13-årige sønderjyde til SE og HØR.

Rachels fars store nedtur
Rachel startede tidligt i skole, og derfor går hun nu i 8. klasse i stedet for 7. klasse, som de fleste andre 13-årige gør. Det betyder, at hendes klassekammerater er et år ældre end hende og derfor også er lidt længere fremme i teenage-skoene.

- Det er heldigvis ikke alle, der er begyndt at drikke. Mine bedste veninder drikker ikke, men der er selvfølgelig nogle af mine andre veninder, der gør det. De
snakker om det i skolen, men når de siger, "ej, det var en mega fed fest i weekenden, og jeg drak masser af alkohol ," så har jeg ikke lyst til at snakke om det, fortæller den fornuftige teenager, der hellere vil bruge sin tid på at uddanne sig.

"Årgang 0"-far amok på politiet

Efter sommerferien tager hun et stort skridt, når hun starter i 9. klasse og samtidig flyver fra reden. Rachel er nemlig fast besluttet på at blive journalist, og derfor skal hun på Askov Efterskole, der har en film- og journalistiklinje.

- Mit yndlingsprogram er "Korrespondenterne", og Ulla Terkelsen er mit store idol, siger Rachel.

Sponsoreret indhold