Nyheder8. juli 2013

PULS: Bittert opgør

De to sangere var bestemt ikke enige om opløsningen af den populære gruppe
Af af
Der er ikke længere varme følelser mellem Niel Baarsby og Micky Skeel
Der er ikke længere varme følelser mellem Niel Baarsby og Micky Skeel
 Foto: Kaspar WenstrupDet peb i mange pigehjerter, da gruppen PULS for nylig afslørede, at eventyret var slut.

Men den ene af hovedpersonerne, Niel Baarsby, er bestemt heller ikke tilfreds med opløsningen af bandet - eller for den sags skyld den tidligere makker, Micky Skeel Hansen.

- Jeg er ikke tilfreds med, at han har fået en lægeerklæring på ubestemt tid og dermed aflyste alle jobs. Og så skal jeg tage skylden for det, når det hele bunder i en diskusion, vi begge var lige gode om, forklarer Niel, da seoghør.dk møder ham på Den Glade Viking i Sunny Beach, hvor han optræder for ferieglade danskere.

Popgruppen PULS: Festen er slut

-Micky, Jacob Simonsen (producer/DJ i PULS) og jeg lavede en aftale om at spille resten af de bookede sommerjobs, samt en club tour, men Mickys aflysning gjorde, at vi blev "snydt" for omkring en halv million kroner, som vi skulle have brugt på fremtiden i et nyt firma med ny musikkarriere, Jacob og jeg.

Vi fortsætter dog med at lave musik sammen, og har en masse på vej indenfor de næste måneder, forklarer Niel.

Han er bitter, men også i dén grad ærgerlig over, at opløsningen går ud over de mange fans, der fulgte PULS i tykt og tyndt.

- At det gik ud over dem, er det værste. Og det vil jeg ikke have skylden for, når jeg hellere end gerne ville spille en sidste gang, uanset om vores venskab ikke var det bedste.

- Jeg vil ikke hænge Micky ud, men folk fortjener bare at vide sandheden, da jeg er træt af sure beskeder fra folk, som har købt billet til eksempelvis Vig, og så føler de sig snydt over, vi ikke kommer og spiller. Det vil jeg ikke have skylden for.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/01fd85ac97e249a3b9f8e0080ac00cee.jpg


Niel beviste på Den Glade Viking, at han sagtens kan solo. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Micky fra PULS: Hollywood trækker

Sponsoreret indhold