Nyheder17. maj 2018

Puk Elgård laver en 'Alexandra'

Puk Elgård i herlig kommentar til det pikante brystbillede af grevinde Alexandra og den ophedede debat, portrættet af grevinden har afstedkommet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/puk-elgaard-17052018.jpg
 Foto: All Over Press

Da SE og HØR ramte bladkioskerne i går, blev vores historie om grevinde Alexandra som sexgudinde meget hurtigt dagens store samtaleemne.

Alexandra har ladet sig male af kunstneren Lill-Marlen Elnegaard, og det er der kommet et yderst pikant og vovet maleri ud af.

Alexandra gav kunstneren helt frie tøjler, og det tog Lill-Marlen Elnegaard meget bogstaveligt.

Ud af anstrengelserne i atelieret kom et maleri, hvor grevinde Alexandra oser af sex og er dekoreret af tatoveringer og har stropperne nede om skuldrene og viser barm.

Flere kongehuseksperter var i går ude at kommentere billedet, og det var også emne for en debat på TV 2 News i aftes.

Alexandra selv er begejstret for maleriet.

- Det er rigtig flot. Hun fik frit slag, men jeg har været i studiet med hende, hvor vi legede med tøj og smykker, sagde Alexandra ved præsentationen af billedet i Galleri Puls Art på Frederiksberg.

https://imgix.seoghoer.dk/alex1.jpg

Alexandra sammen med kunstneren Lill-Marlen Elnegaard foran det pikante portræt. (Foto: Thomas Laursen)

Kongehusekspert Søren Jakobsen syntes at billedet er upassende og udtryk for dårlig stil.

Men det er flere kendte kvinder uenige med ham i.

Til BT siger Anna Thygesen, der er kommunikationsrådgiver og jævnlig gæst i panelet i sladder-programmet 'Det vi snakker om' på Radio24Syv.

- Hvis hun gerne vil være sexy mama på nogen og 50 år, så synes jeg, det er rigtig fint, og det her er et klart signal om, at hun kan gøre, hvad hun vil, siger Anna Thygesen til BT.

TV-værten Cecilie Beck har heller ikke meget til overs for kritikken af protrættet.

- Det er helt inden for rammerne. Hvorfor skulle en kvinde omkring 50 år ikke være erotisk? Den køber Alexandra og jeg ikke. Desuden har grever og grevinder også et erotisk livsiger Cecilie Beck BT.

Også Cecilie Becks værtskollega på TV 2, Puk Elgård, bakker op om Alexandras ret til at lade sig protrættere som et erotisk menneske.

Det gør hun på sin Instagramprofil, hvor hun deler et billede, hvor hun selv står model til en efterligning af Alexandras erotiske portræt.

Med dejlig selvironi kommenterer Puk, der har iklædt sig sølvpapir om halsen i stedet for Alexandras prangende juveler, på en gang både portrættet og den noget ophedede debat, det har skabt.

- Je suis Alexandra. Ok måske sidder mine bryster ikke lige så godt men til gengæld er mine tatoveringer ægte . You Go gril! Hi Alex! #sølvpapir #50 #ogdetvarmor #derrøgmitridderkors, skriver Puk Elgård.

Hun holder netop nu en pause fra sit job som weekendvært på "Go'Morgen Danmark" på TV 2, mens hun arbejder på to TV-programmer og en bog.

Herunder kan du se endnu en version af det omdiskuterede portræt:

https://imgix.seoghoer.dk/alex2.jpg

(Foto: Thomas Laursen)

Sponsoreret indhold