Nyheder1. november 2013

Puk Damsgårds store beslutning

Den 35-årige korrespondent har valgt børn fra
Puk vil ikke have børn
Puk vil ikke have børn
 Foto: All OverKarrieren som korrespondent for DR kører på skinner, og det samme gør Puk Damsgårds ægteskab med hendes amerikanske mand, som hun mødte for fem år siden i Pakistan.

Lutter fryd og gammen med frieri i Sydafrika og senere ægteskab samme sted, skriver "Hendes Verden" i et interview med Puk Damsgård.

Lisbeth Østergaard her ingen planer om børn

Umiddelbart tænker de fleste herefter, at der så nok meget snart kan forventes trippen af små barnefødder i parrets hjem i Kairo.
Her har man i så fald forregnet sig, for Puk Damsgård vil ikke have børn.

- Jeg har aldrig haft noget ønske om at få børn, og den beslutning har ikke noget at gøre med mit job som korrespondent, siger Puk Damsgård til ugebladet.

Denne TV-stjerne håber stadig på børn
De to ting mener hun nemlig sagtens kunne forenes, for "manden kan da sagtens passe et barn".

Det kommer han imidlertid ikke til, hvis det står til Puk Damsgård. I stedet ved hun, at hun har mandens fulde støtte til sit farefulde arbejde.
Han ved jeg elsker mit job, og at jeg altid tænker mig om, siger hun.

Uanset hvor frygtløs Puk Damsgård imidlertid kan virke, så lægger hun ikke skjul på, at hun også kender til frygt. For hende er det risikoen for at blive kidnappet, der står som noget af det værste.

- Man ved jo ikke, hvad folk kan finde på at gøre ved en. Ender man i et fangehul, eller bliver man udsat for tortur, spekulerer Puk Damsgård i interviewet om de værste scenarier.

Sponsoreret indhold