Nyheder 20. juni 2011

Prøver lykken i USA

Alexander Kølpin og familien siger farvel til Danmark
Alexander Kølpin vil samle inspiration og input på den anden side af Atlanten
Alexander Kølpin vil samle inspiration og input på den anden side af Atlanten
Foto: All Over

Huset i Rungsted Kyst er tømt, og kufferterne pakket. Og nu er den 46-årige instruktør og hotelejer Alexander Kølpin, hans 37-årige hustru Sarah Zobel og parrets to børn, Roberta og Vincent, klar til at erobre verden.

- Til september flytter vi alle til Los Angeles, og det er noget, vi har valgt at gøre for at få input og inspiration, fortæller en spændt Alexander.

Først ferie

Læs også: Så røg balletdanserens kørekort

- Det er selvfølgelig svært at rejse fra mine hoteller, men jeg har fundet en enestående direktør og medarbejdere, som har helt styr på det, og som jeg er tryg ved at overlade dem til i en periode.

Først står der dog sommerferie i familien Kølpins kalender. Alle fire rejser til Mallorca i tre uger for at slappe lidt af oven på den hektiske tid i et hus uden møbler, og derefter skifter de lidt rundt mellem nordsjællandske hjem, inden de flyver over Atlanten.

Børnene kommer til at klare det fint

- Det bliver lidt af en hjemløs sommer. Når vi kommer hjem fra Mallorca, flytter vi op til Tisvilde, og til sidst bor vi i mine forældres hus for en tid. Både Sarah og jeg skal arbejde i løbet af sommeren inden L.A. Sarah udkommer med en ny bog, og jeg har sommerballet og hotellerne, smiler den tidligere balletdanser.

Selv om omplantningen til det amerikanske byder på både ny kultur og et andet sprog, frygter Alexander ikke, at børnene vil få det svært.

- Begge børnene har let ved at omstille sig, og Roberta taler flot engelsk, så det er vi ikke så bekymrede for, forklarer den stolte far, som bliver i USA til næste sommer.

Sponsoreret indhold