Nyheder26. juni 2007

PRINSESSEN SKAL DØBES

På søndag bliver kronprinsesse Mary og kronprins Frederiks lille pige døbt ved en efter kongelig målestok nærmest intim og privat begivenhed
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/sehoer/min-mappe/fordaab2-jpg.jpg

I forhold til storebror Christians dåb sidste år i januar i Christiansborg Slotskirke kommer dåben af kronprinsparrets lille prinsesse til at gå stille af. Det forhindrer dog ikke kendte, kongelige og adelige i at strømme til Fredensborg Slotskirke på søndag, hvor den lille pige skal døbes klokken 11.30.

Blandt andre den svenske kronprinsesse Victoria og det norske kronprinspar, Mette-Marit og Haakon har meldt deres ankomst. Mere om dem og de andre gæster i SE og HØR på torsdag.

De mange prominente gæster forventes at strømme til kirken fra omkring klokken 10.30, og har man tid, lyst og lejlighed, skulle der være chancer for et glimt af kendisserne, når de ankommer, og når de efterfølgende skal til privat frokost i Kancellihuset, hvis man stiller sig op foran slottet.

FØLG MED PÅ TV

Vil man hellere følge begivenheden hjemme foran skærmen, er både DRTV, TV2 og TV2 News klar med reportagen. På DR sidder Jeppe Nybroe, Sisse Fisker, Tina Gøtzsche og Anna von Lowzow klar fra klokken 8.30. Samme tid sidder Natasja Crone og Jes Dorph-Petersen klar i et til lejligheden nybygget studie tæt på begivenheden i Fredensborg. De får assistance af blandt andre Ulla Therkelssen og andre eksperter. TV2 News sender direkte mellem 10.45-13.00.

Sponsoreret indhold