Nyheder 19. november 2008

Prinsesse Marie: Utilpas

Prins Joachims hustru måtte melde afbud til ambassadør-middag
Marie følte sig så utilpas, at hun ikke dukkede op, da den danske ambassadør i Moskva inviterede til middag
Marie følte sig så utilpas, at hun ikke dukkede op, da den danske ambassadør i Moskva inviterede til middag
Foto: Dana Press

- Prinsesse Marie er utilpas, var beskeden fra prins Joachim, da han i aftes mødte alene op ved den danske ambassadør Per Carlsens bolig i Moskva. Og selvom hans hustrus fravær var overraskende, så ønskede prinsen ikke at gå i detaljer, men fejede pressens
nysgerrighed af med sin sædvanlige attitude:

- Marie er ikke med. Hun er utilpas, der er ikke noget i det.. Og hvis der bliver gjort noget stort ud af det i aviserne, flipper jeg ud, sagde han.

32-årige prinsesse Marie, der som bekendt skal være mor til foråret, må formodes at være ramt af, hvad de fleste gravide prøver, nemlig morgenkvalme. Dertil kommer, at hun har været pænt hængt op, siden hendes graviditet blev offentliggjort. Først med rejse til Marocco og nu, hvor hun er på officielt besøg i Rusland sammen med sin gemal. Og det kan jo i sig selv være belastende, og pigebarnet skal jo passe på sig selv.

Så hun måtte pænt blive på hotellet, mens hendes mand kunne forlyste sig med ambassadøren samt en række andre prominente danskere, der er bosat i den russiske hovedstad. Blandt andre Spartak Moskvas træner, Michael Laudrup og hans frue Siw.

Sponsoreret indhold