Nyheder3. oktober 2007

PRINSESSE MARIE: HVEM ER HUN?

Læs alt om prinsens udkårne og Danmarks kommende prinsesse
https://imgix.seoghoer.dk/media/sehoer/hvemermariestort-jpg.jpg

Marie Cavallier er 31 år. Hun er født i Frankrig, hvor hendes far Allan Cavallier stadig bor. Selv har hun i de sidste seks år boet i Genève, hvor hun har arbejdet for sin stedfar Christian Grassiot i hans investeringsfirma.

Som ung boede hun på en fin kostskole i byen Villars Sur Ollon, hvor hun stadig kommer i weekenderne for at nyde hendes store hobby: At stå på ski. Hendes familie har en hytte i området, og Marie Cavallier inviterede i vinter både prinsen og de små prinser på skiferie der en uge.

Marie har vist sig som en meget smilende og åben person. I starten af sit forhold til prins Joachim snakkede hun gerne med pressen og nåede da også at fortælle en del om sig selv, inden hun pludselig lærte sætningen: "ingen kommentarer".

Den 31-årige skønhed har bl.a. fortalt, at hun er festryger, at hendes far er rig, og at hun har venner over hele kloden, fordi hun har rejst meget.

Sine følelser for prinsen har hun heller aldrig lagt skjul på. Hun indrømmede hurtigt, at hun var forelsket i ham, og hun lyser da også op i et enormt smil, hver gang snakken eller blikket falder på ham.

Sponsoreret indhold