Prinsesse Marie: Har dårlig samvittighed

Prinsesse Marie har ikke meget tid sammen med prins Henrik

Prinsesse Marie har ikke meget tid sammen med prins Henrik

Foto: All Over

Som prinsesse af Danmark har Marie mange officielle pligter, der betyder, at hun og prins Joachim ofte må være væk fra deres søn, prins Henrik, i lange perioder. Som fx da parret var en lille uge i Japan for knap 2 måneder siden.

- Særligt når vi er væk i længere tid, så bliver jeg ramt af savn og dårlig samvittighed over for Henrik. Det er svært ikke at blive frustreret, men meget vigtigt at finde en balance. En frustreret mor er ikke en god mor, siger prinsessen i et interview med Jyllands Posten.

- Jeg elsker at være mor og elsker at være hjemme, men jeg har brug for andre stimuli. Jeg kan ikke kun sidde og tænke på min familie, når jeg har mulighed for at hjælpe andre mennesker, fortsætter hun.

Læs også: Lille prins Henrik syg

Det betyder, at prinsesse Marie - udover de officielle besøg indenrigs og udenrigs - også skal bruge tid på at pleje sine 8 protektorater. Men hun er glad for, at kunne gøre en forskel.

Det største privilegium er, at man som prinsese kan skabe opmærksomhed om vigtige sager. At jeg har mulighed for at gøre en forskel! Jeg er fx blevet protektor for AIDS-Fondet for nylig, hvilket jeg glæder mig utrolig meget til, lyder det fra prinsessen.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close