Prinsesse Isabella: Artig skolepige

Det er sjældent, at man ser prinsesse Isabella så genert og artig, som hun var på sin første skoledag

Det er sjældent, at man ser prinsesse Isabella så genert og artig, som hun var på sin første skoledag

Foto: Dan MariegaardI dag startede kongehusets charmerende ballademager prinsesse Isabella i 0. klasse på Tranegårdskolen i Hellerup. Hun kender allerede skolen, hvor hendes storebror, prins Christian i forvejen går i 2. klasse.

De royale søskende går i en almindelig folkeskole

- Hun har været med til at følge storebror i skole, så det er ikke ukendt for hende, fortalte kronprinsen, da han sammen med kronprinsesse Mary viste den glade skolepige frem på Amalienborgs slotsplads.

De stolte forældre kan også fortælle, at prinsessen allerede er dygtigt til at skrive, og at de har øvet ABC og tal med hende. Lektierne er da også det, prinsessen glæder sig mest til ved at skulle starte i skole. Det fortalte hun selv, mens hun genert pillede sig i håret og kiggede op på sin far.

Sådan blev kronprinsen opdraget

Der plejer at være mere krudt i Isabellas royale rumpe, men i dag var hun mere genert. Foruden lektierne kan hun også glæde sig til at åbne sin nye, flotte skoletaske senere i dag. Hun remsede nemlig flot op, at den indeholder både mapper, farveblyanter og en madpakke.

Skønne prinsesse isabella plejer ikke at kunne sidde stille

Da hendes storebror for to år siden startede i skole, sagde han med et hemmelighedsfuldt glimt i øjet, at han havde hemmeligheder i sin madpakke. I dag kunne lillesøster så glad fortælle, hvad hun skal spise til frokost i dag. Godt og simpelt svarede hun:

- Noget dejligt.

Prins Christian vil ikke afsløre indholdet af sin madpakkeDen royale skolepige glæder sig til at starte i 0. klasse (Foto: Dan Mariegaard)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close