Nyheder 23. oktober 2008

Prinsesse Diana: ”Svigerfar” sex-anklaget

Multimillionæren Mohamed Fayed beskyldes for at have overgramset en 15-årige pige
Prinsesse Diana var kæreste med Dodi, søn af den nu sex-anklagede Mohamed Fayed, da hun døde i 1997
Prinsesse Diana var kæreste med Dodi, søn af den nu sex-anklagede Mohamed Fayed, da hun døde i 1997
Foto: All Over

Prinsesse Diana var styrtende forelsket i Dodi Al-Fayed, da hun tragisk omkom i et trafikuheld i Paris i 1997. Nu er Dodis far, Dianas "svigerfar" for alvor kommet i modvind i de engelske medier.

Angiveligt skulle den 75-årige milliardær Mohamed Fayed være en gammel gris.

I alle tilfælde er ejeren af verdens mest fashionable stormagasin Harrods blevet anklaget for sex-chikane mod en 15-årig pige. Hun har meldt til politiet, at han skulle have gramset på hendes bryster og forsøgt at tungekysse hende.

Den egyptisk-fødte levemand skulle have spottet den 15-årige, da hun var i Harrods for at shoppe sammen med sin mor. Han henvendte sig til hende og fik hendes telefonnummer. Senere mødtes de - på hans kontor, hvor overgrebene angiveligt skulle være sket.

I går blev Mohamed Fayed afhørt af det britiske politi med en sigtets rettigheder. Dog uden at være anklaget. Endnu. Politiet fortsætter afhøringerne af personale og andre vidner i dag.

Politi-kilder afslører overfor The Sun, at trods det, at Mohamed Fayed er højtestimeret og velkendt af alle, så har pigen tænkt sig at fastholde sin anmeldelse.

Fayed blev for ti år siden også anklaget for sex-overgreb. Den gang var det fire tidligere ansatte i Harrods, der også skulle være blevet overgramset ligesom milliardæren skulle have tiltalt dem i rå og særdeles pornografiske vendinger og have tilbudt dem sex mod betaling.

Mohamed Fayed afviste alle anklager som vanvittige og usande, og sagen gik i sig selv.

Sponsoreret indhold