Prins William: Jeg gjorde det sgu!

Konen har kvalme, men William er glad.

Konen har kvalme, men William er glad.

Foto: All OverI seks timer sad prins William i går, tirsdag, ved sin kone Kates sygeleje på King Edward Hospitalet i London, hvor den nygravide hertuginde er indlagt med voldsom graviditetskvalme.

Se Kate gravid

Prinsen havde et smil på læben, da han tog hjem fra hospitalet igen ud på aftenen. Og det er der en god grund til. Ifølge en officiel meddelelse fra det engelske kongehus har Kate det nemlig meget bedre nu. Samtidig kan William smile over, at han og Kate nu har sikret monarkiets fremtid i det kongetro England.

Mary frygter Kate

Ifølge den engelske avis The Sun fik hun i går også besøg af sine forældre. Svogeren prins Harry har hun til gengæld ikke set endnu. Med god grund. Han er i øjeblikket i Afghanistan med de engelske tropper, men sendte ifølge The Sun denne kække hilsen hjem til Kate: "Get well soon, sis".

Kate forventes at nedkomme tæt på den 1. juli - som var hendes afdøde svigermor, lady Dianas, fødselsdag. Lægen, som skal hjælpe den nye tronarving til verden, hedder Alan Farthing - han var tidligere forlovet med TV-værten Jill Dando, som blev myrdet foran sit hjem for nogle år siden. Morderen blev aldrig fundet.

Prins Harry flirter for meget


God ægtemand. William brugte seks timer ved Kates sygeleje. (Foto: All Over)Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close