Nyheder30. april 2017

Prins Henriks nye livsstil: Elcykel, fitness og mindre mad

Prins Henrik elsker god mad og vin, fest, farver og bægerklang. Men nu går den ikke længere. Hans Kongelige Højhed har nu så mange skavanker, at han har været nødt til at lægge livsstilen helt om.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/0_14.jpg
 (Foto: René Schütze)

Meget tyder på, at den nu 82-årige levemand er mere syg, end man har regnet med. Især volder prins Henriks dårlige ben kombineret med en endnu dårligere balance ham problemer.

Heldigvis har kongehusets enfante terrible for længst indset, at han ikke kan fortsætte sin foretrukne livsstil med masser af vin til den meget gode mad, efterfulgt af rigelige mængder portvin, som han selv engang fortalte, at han "drikker alt for meget af”.

Stilen er lagt om, og det har da også medført et stort vægttab, som især kan ses på hans tidligere så omfangsrige mave.

Maven er skrumpet – og ligner måske ikke et vaskebræt, men er dog betragtelig mindre. Prins Henrik er da heller ikke kommet sovende til sit nye og slankere jeg.

Det har formentlig været en daglig kamp at skulle takke nej til lige netop alle de ting, han som livsnyder sætter så stor pris på. Men ingen tvivl om, at han er på rette kurs.

Blandt andet er han begyndt at træne jævnligt i fitnesscentre og kan desuden ofte ses på elcykel især i Sønderjylland, når han og dronningen ferierer på Gråsten Slot.

Læs hele historien om prins Henrik i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold