Prins Henrik: Sendte trøste-vin til såret Paradise-garder

Prins Henrik sendte en venlig undskyldning og seks flasker vin til Frederik Lilja.

Prins Henrik sendte en venlig undskyldning og seks flasker vin til Frederik Lilja.

Foto: All Over og Privat


I 2010 fungerede den dobbelte "Paradise Hotel"-vinder, Frederik Lilja, som garder på Marselisborg Slot, da han var i militæret.

Men han afsluttede sin tid som royal oppasser med skrammer. Under en tjans ved den royale residens i Aarhus, blev han nemlig bidt af prins Henriks bidske gravhund.

Sagen fik en del medieomtale dengang i både kulørte og knap så kulørte medier.

Frederik Lilja: Jubler over død hund

Hvad der til gengæld ikke kom frem var, at Frederik Lilja rent faktisk ikke bare modtog en håndskrevet undskyldning fra prinsgemalen. Den var såmænd ledsaget af nogle flasker vin fra Henriks eget vinslot Chateau Cayx.

- Ja, jeg fik seks flasker og et brev med nogle pæne ord, fortæller Frederik Lilja til seoghør.dk i opstemt humør.

Og humøret har en årsag. I dag lørdag var det nemlig tid til at nyde de gyldne dråber. Det skete i forbindelse med Frederik Liljas ven, Michael Langes, fødselsdag.

- Så er det tid at åbne en af prinsgemalens legendariske druer, som han gav Frederik Lilja som et plaster på såret, da hans sindssyge kampgravhund bed ham til blods under tjeneste på Marselisborg slot. Skål og Gud bevare Danmark, skriver Lange således i en Facebook-update.

Hunden døde tilbage i 2012, og det fik dengang Frederik til at drage et lettelsens suk.

- Det er jeg bare glad for. Det var da på tide, at den døde. Der skal lyde et højt hurra fra alle gardere. Jeg tror ikke, den kommer i hundehimlen, jublede Frederik ved den leljlighed.

Skål, gutter!


Frederik Lilja fik en god vin fra prinsgemalens eget vinslot - årgang 1999. Vennen Michael Lange (t.v.) hjalp med at drikke den. (Foto: Michael Lange)

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close