Nyheder26. februar 2010

Prins Henrik: Med på den værste

Dronningen har netop offentliggjort, hvor hendes legeme skal opholde sig, efter hun er steget til himmels
Dronningen og prinsgemalen skal ligge nedenunder glasmonumentet der til forveksling minder om et kæmpe kondom. Hvordan de får den, der dør sidst, ned i jorden vides ikke
Dronningen og prinsgemalen skal ligge nedenunder glasmonumentet der til forveksling minder om et kæmpe kondom. Hvordan de får den, der dør sidst, ned i jorden vides ikke
 Foto: Roskilde Domkirke

Prins Henrik var ellers helt med på at hoppe ned ved siden af sin viv i en gennemsigtig glaskiste i bedste Snehvide-stil.

Men her trak dronningen en streg i sandet.

- Det var dog en skrækkelig idé, lød dronningens kommentar.

Herligheden er netop blevet offentliggjort og er designet af kunstneren Bjørn Nørgaard, der også har stået for de pangfarvede gobeliner, der hænger i Riddersalen på Christiansborg Slot.

Kisten består af gennemsigtigt glas, og meget symbolsk står sarkofagen, som faktisk hedder noget så avanceret som kenotaf, på 3 søjler af dansk granit, færøsk basalt og grønlandsk marmor.

Men i stedet for dronningens og prinsgemalens forladte legemer bliver der lavet 2 figurer, der skal ligge inde i gravmælet, så de rigtige royale lig kan blive begravet nedenunder.

Andre opsigtsvækkende kister
Dronningen er langt fra den første, der har valgt at rejse til det hinsides på en opsigtsvækkende måde. Et engelsk firma har specialiseret sig i at lave kister, så de afdøde kan gå i jorden med et smil på læben.

Her er det nemlig muligt at forlade denne verden i en kiste formet som en haj, eller hvad med en iPhone-kiste for teknologinørderne.

Se billederne af de gakkede kister. Klik på den røde knap "click here for slideshow" for at se kisterne.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/bizart/hajkiste2-jpg.jpg


Sponsoreret indhold