Nyheder29. april 2017

Se listen: Prins Henrik lider af adskillige dårligdomme

82-årige prins Henrik har længe været plaget af helbredsmæssige skavanker, og listen af dårligdomme er lang. Alt fra diskusprolaps, bronkitis, kuskefingre samt problemer med knæ og balance.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/s00.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Kongehusets enfant terrible har længe haft problemer med helbredet. SE og HØR har lavet en oversigt over alle prins Henriks skavanker.

Allerede tilbage i 1995 bliver prins Henrik opereret for diskusprolaps efter mange år med dårlig ryg, og der skal kun gå to år før den er gal igen.

I 1997 bliver han undersøgt for lungekræft. Det bliver udelukket, men prinsen holder alligevel op med at ryge.

Næsten ti år senere falder den nu 82-årige prins på Malta og får et sår på benet, som ikke vil hele.

I 2007 sendes prins Henrik til tælling af bronkitis under et officielt besøg i Sydkorea, som dronningen må fortsætte alene, og året efter bliver han opereret i skulderen efter mange års problemer.

I årene 2008-10 går prinsen af frygt for sukkersyge på kur og besøger bl.a. en kendt fransk urtelæge og tager med vennen Erik Brandt på sundhedsferie i et forsøg på at slippe af med den farlige mave.

Sidst i 2013 bliver prins Henrik opereret for kuskefingre. Desuden har Henrik problemer med knæ og balance og har i mange år været plaget af gigtsygdommen podagra.

Og så er der jo lige det berømte influenzaudbrud til hustruens 75-års fødselsdag.

Læs hele historien om prins Henrik i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold