Nyheder
20. maj 2015

Prins Henrik i hopla: Samlede blaffer op

Prinsgemalen samlede Sus op på Bornholm
Line Frandsen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/prins_henrik_prinsgemalen_blaffer_mikael_rieck.jpg

Vores allesammens prinsgemal har det med at overraske. Og denne weekend var bestemt ingen undtagelse.

For da prins Henrik i weekenden sad bag rattet på vej hjem fra en bukkejagt på solskinsøen, tøvede han ikke med at stoppe, da han så en kvinde med tomlen i vejret.

Det skriver DR Bornholm.

Det heldige – og nu royale – blaffer hedder Sus Thorsøe.

Hun kommer fra Østerlars på Bornholm og blaffer ofte – når hun skal til eller fra Rønne, hvor kvinden læser til sygeplejerske. Og søndag var ingen undtagelse. Tomlen op – og så ellers håbe på, at der kom en venlig chauffør forbi.

Og bingo!

Efter et stykke tid stoppede ”en blå folkevognsrugbrød”, som Sus forklarer det – og ind hun sprang. Det gik dog hurtigt op for den sygeplejestuderende, at hun var havnet i et ganske særligt selskab – hun kunne hvert fald genkende flere af passagerne, der iklædt grønt tøj tydeligvis var på vej til eller fra jagt.

- Det gik efterhånden op for mig, at det var Prins Henriks jagtselskab - men han var der ikke, siger Sus Thorsøe til DR Bornholm.

Eller jo: Prins Henrik var der skam. Prinsegemalen havde bare taget sig den fornøjelse selv at køre folkevognsrugbrødet hjem. Og Sus opdagede først senere, at det var selveste prinsgemalen bag rattet.

- Og da jeg så vendte mig opdagede jeg, at prinsen selv sad bag rattet. Det var altså ham, der var stoppet for at tage mig op. Det gav en del grin i bilen, siger Sus Thorsøe om sin pudsige køretur.