Nyheder19. september 2014

Prins Henrik er vild med Brandts dans

Prinsgemalen er begejstret for at hans ven deltager i Vild med dans
Af af
Prins Henrik støtter sin gode ven Erik Brandt, når han valser ud på dansegulvet.
Prins Henrik støtter sin gode ven Erik Brandt, når han valser ud på dansegulvet.
 Foto: Dan Mariegaard

Når klokken bliver 20 i aften, kunne man forestille sig, at prins Henrik læner sig tilbage i den gode lænestol og rækker ud efter fjernbetjeningen.

Han er nemlig særdeles begejstret for, at hans ven igennem mange år, Erik Brandt, er en af dem, der i år valser ind på dansegulvet. Og da Erik ringede til Prinsgemalen for at fortælle, at han skulle danse de næste mange fredage, var der positiv feedback.

- PH (prins Henrik, red.) sagde: "Erik, det er en god ide", afslører modeskaberen til SE og HØR.

Og da han sidste fredag havde valset i åbningsshowet i den 11. dansesæson, sad prins Henrik igen klar ved telefonen.

- Prins Henrik ringede og sagde tillykke, fortæller Brandt, som klarede sig videre i programmet på seerne nåde, efter dommerne havde i dømt ham aftenens laveste karakter.

I aften skal Erik Brandt dog kun danse en fællesdans, da det er de seks sidste par, der skal forsøge at danse, så det imponerer danskerne og dommerne.

Derimod skal Paprika Steen & Mads Vad, Ditte Ylva & Morten Kjeldgaard og USO & Jenna Bagge vise deres evner i en cha-cha-cha, mens Tine Baun & Frederik Nonnemann, Thomas Wivel & Katrine Bonde og Besir Zeciri & Mie Moltke skal vise, hvordan man danser vals.

Det par, der får færrest point af dommerne sammenlagt med seernes stemmer, skal ud i en omdans, hvor de skal dyste mod Astrid Krag og Thomas Evers Poulsen, som endte i omdans i sidste uge.

LÆS OGSÅ: Se Medinas vise det halve bryst

LÆS OGSÅ: Her er de 12 par

Sponsoreret indhold