Nyheder26. oktober 2017

Prins Harry tæt på at få Medinas tårer frem

Den danske sanger blev enormt stolt, da hun fik at vide, at prins Harry gerne ville møde hende.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/medina1_0.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Den engelske prins Harry har de sidste to dage besøgt Danmark og en masse spændende danskere.

En af de heldige, der fik lov at møde Charles og Dianas yngste søn, er sangeren Medina. På grund af hendes hverv som ambassadør for Folkekirkens Nødhjælp havde det britiske kongehus på forhånd kontaktet nødhjælpsorganisationen for at få en aftale med den 34-årige Aarhus-sanger.

Alene invitationen gjorde stort indtryk på hitmageren.

- Jeg var lige ved at begynde at græde. Jeg blev virkelig stolt, fortæller Medina til Jes Dorph-Petersen i torsdagens "Go'aften Danmark".

Onsdag var så den store dag, hvor den britiske prins og den danske sanglærke trykkede hånd og fik en lille sludder.

- Der kom lidt mange fotografer, da han kom over til mig. Så talte vi om, at jeg fik lov at poste et billede, før medierne fik lov til at male et billede af grunden til, at jeg skulle møde ham i går. Det betyder meget for mig, at det kommer rigtigt ud. Så sagde han "screw them all".

- Vi nåede at komme ind på, hvad mit mål er med Mevation (Medinas velgørenhedsarbejde, red.). Det er at educate de unge, som er vores kommende ledere i Danmark. Det er dem, vi skal have fat i, inden de er blevet nogle gamle, indsnævrede typer, der har en mening uden at vide, hvad der egentlig foregår ude i verden, lød det i TV2's "Go'aften Danmark".

Medina har flere gange besøgt udsatte områder rundt omkring i verden i forbindelse med sit arbejde med Folkekirkens Nødhjælp. Første gang var i juni 2016, hvor turen gik til Uganda.

Tidligere i år besøgte hun en af verdens største flygtningelejre, der ligger i Kenya.

Sponsoreret indhold