Nyheder2. februar 2009

Prins Harry: Chelsy på vej tilbage

Trods rygterne om skilsmisse, så tror englænderne stadig på, at det bliver Harry og den zimbabwiske skønhed
Chelsy er måske på vej tilbage i varmen hos de stivnakkede, engelske kongelige
Chelsy er måske på vej tilbage i varmen hos de stivnakkede, engelske kongelige
 Foto: All Over

Selv om det i sidste uge så ud til, at prins Harry og hans kæreste gennem fem år havde droppet hinanden - ikke mindst hende, fordi han havde det lidt for skægt med for mange andre skønheder - så tror briterne stadig på, at de to kan finde sammen, men også tage hele turen op ad kirkegulvet.

Ifølge den engelske avis Daily Mail er de to på vej tilbage sammen. Ikke mindst baseret på deres seneste ferie sammen til Mauritius.

- De sagde begge to, at de havde det vidunderligt sammen. Og der var bestemt ikke noget ondt blod mellem dem eller vrede diskussioner omkring deres fremtid, som en kilde siger til avisen.

Andre siger, at den 23-årige Chelsy var droppet ud af forholdet, fordi hun ikke kunne se, hvordan hendes afrikanske baggrund skulle give hende mulighed for at blive prinsesse. Men hun studerer i Leeds og har rent faktisk tænkt sig at blive i England.

- Hendes far (mangemillionær og safariarrangør, red) har netop købt et hus i Kensington i Sydafrika til hende, så hun har et passende hjem til hende og hendes kongelige kæreste i fremtiden. Jeg tror, at de to finder sammen igen, siger en kilde.

Sponsoreret indhold