Nyheder15. december 2008

Prince William: Skægget fasandræber

Den engelske tronfølger hidser dyrevenner op, mens royalisterne skændes om, hvorvidt det er passende, at han har fået skæg
Englænderne er ikke helt enige om, hvad der er mest opsigtsvækkende: at han har fået fuldskæg, eller at han dræber fasaner
Englænderne er ikke helt enige om, hvad der er mest opsigtsvækkende: at han har fået fuldskæg, eller at han dræber fasaner
 Foto: The Mail

Ligesom de danske prinser er engelske prins William og lillebror Harry meget fartglade. Og på akkurat samme måde som kronprinsesse Mary er glad for at komme ud med bøssen, så er Williams kæreste, Kate Middleton, nu også begyndt at gå på jagt.

Netop det kan sætte sindene i kog ovre i det gamle kongerige. Ikke mindst hos dyreværnsforeningerne, der er rasende over, at tronfølgeren har introduceret sin veninde til jagten.

- Det er meget skuffende. De er simpelthen dårlige forbilleder, siger en talsmand for League Against Cruel Sports (Foreningen Mod Onde Sportsgrene).

- En masse mennesker - unge som gamle - mener, at jagt på dyr for fornøjelsens skyld er forkert og ondt. Når de unge kongelige afbildes på jagt, sender de et meget dårligt signal, mener foreningen.

Williams fuldskæg

Mens dyrevenner og miljøfreaks således hidser sig op over de royale "fasanmordere", er royalisterne langt mere optaget af et i bogstaveligste forstand skægt spørgsmål.

For da prins William tog sin Kate med på jagt ved familieslottet Sandringham, afslørede paprazzzienes potente telelinser også, at tronfølgeren har anlagt sig fuldskæg.

Kan han virkelig tillade sig det ..? Bølgerne går højt om dette samfundsrelevante og dybt essentielle problem i de engelske tabloidaviser.

Prins William menes at have droppet barbermaskinen, da han var med den britiske marines specialenhed, der skal bekæmpe narko-smuglere, på en stor øvelse i de caribiske farvande.


Sponsoreret indhold