Nyheder 2. januar 2009

Prince Harry: Vild i varmen med Chelsy

Den britiske presse spekulerer i kongelig forlovelse på grundlag af det unge pars forelskede nytårsferie på Mauritius
Harry var sur, fordi England tabte, men Chelsy var ved hans side og forsøgte at muntre ham op
Harry var sur, fordi England tabte, men Chelsy var ved hans side og forsøgte at muntre ham op
Foto: All Over

Det kan godt være, at prins Harry "kun" er nummer tre i arvefølgen til den britiske trone, men hos kæresten Chelsy Davy er han helt klart nummer ét.

Den 24-årige prins og hans 23-årige kæreste holder i disse dage jule- og nytårsferie på Mauritius og at dømme efter billederne af de to, så er de helt vilde i varmen.

Harry, der i den britiske offentlighed opfattes som både mere sexet og ustyrlig end sin storebror William, har været ret stabil i sit forhold til den dejlige Chelsy. Mens storebror har været mere seriøs i sin uddannelse, har det ikke skortet på eventyrlysten hos lillebror, der først og fremmest har brugt sine ungdomsår på at uddanne sig inden for militæret. Han er løjtnant i The Blues And Royal Regiment.

Imens drengene passer deres uddannelser - kombineret med heftige fester i det londonske natteliv - så er Chelsy mest kendt for at se godt ud.

Således også på Mauritius, hvor hun i sin lille, sorte bikini, svanser rundt på stranden og tydeligt nyder den opmærksomhed, som de britiske paparazzifotografer tildeler hende og prinsen.

Og de to lægger bestemt ikke skjul på deres kærlighed til hinanden. Så den britiske presse har i øjeblikket travlt med at spekulere i, om forholdet mellem de to ikke snart udløser den kongelige forlovelse, som alle ønsker for det ellers skandaleombruste, engelske kongehus.

Se de sjove feriebilleder HER

Sponsoreret indhold