Preben Kristensen: Redder Anders og Thomas

Preben, Thomas og Anders kan snart få pæne tal på bankbogen igen

Preben, Thomas og Anders kan snart få pæne tal på bankbogen igen

Foto: All Over

Linie 3, Christensen, Eje og Bircow, er klar til at stå på scenen sammen igen efter 3 års pause. De har nemlig stærkt brug for at få lidt plus på bankbogen igen.

Pengene er nemlig fosset ud af deres pengekasser.

Fra at have skovlet penge ind i 80'erne og 90'erne er det gået støt tilbage - i alle tilfælde for 2 af medlemmerne i største pengemaskine i dansk underholdning, Linie 3.

Der var jo noget med Thomas Eje og et forlis Las Vegas-eventyr. Samtidig rendte Anders Bircow rundt og flirtede med pyramidespil og Tupperware-parties.

Læs også: Linie 3: Millionerne forsvandt

Den eneste, der har været snusfornuftig og har plejet sin teatralske karriere, og ladet sine finanser få ro, er Preben Christensen. Derfor er det også ham, der har haft det sidste ord, hvis de 3 skulle samles igen.

- Mit sind går op og ned, når det gælder et nyt Linie 3-show... lige for tiden går det op, siger Preben Christensen til Ritzau om showet, der endnu er i planlægningsfasen.

Preben Christensen siger, at han har en drøm om "linie 3 in concert" - en forestilling, hvor de tre måske ikke har så travlt med at være sjove og jagte pointer, men som dyrker swingmusik - måske med ju-hu piger, kor, orkester og "hele svineriet".


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close