Nyheder30. oktober 2018

Preben Kristensen lover: Nyt Linie 3-show på vej

Det nye Linie 3-show er i støbeskeen, også selv om trioen ikke når det show, de ellers ville have lavet i år
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/linie-3.jpg
 Dan Mariegaard
Preben Kristensen er slet ikke færdig med Linie 3. Trioen bestående af ham, Thomas Eje og Anders Bircow genopstår endnu en gang. – Vi lavede sidste år en julekoncert, og vi vil føre den tradition videre. Vi kan ikke nå det i år, men næste år gør vi det. Jeg er bestemt ikke træt af Linie 3, og jeg laver jo mange andre ting ved siden af. Derfor går der ikke trædemølle i det. Det bliver ikke kedeligt, sagde Preben Kristensen forleden til SE og HØR.
Succesen, der gjorde trioen landskendt, fylder også en del i Prebens nye bog, selvbiografien ”Husk at være glad”, der netop er udkommet. – Linie 3 var en succes, der faktisk kom bag på os. Det var på mange måder skræmmende. Du var vant til at gå på gaden stille og roligt, og fra den ene dag til den anden vidste alle mennesker, hvem du var. Det var jo en kæmpestor anerkendelse, men det var voldsomt. Og dengang var det endnu mere voldsomt, for der var kun én kanal. Så alle havde set det, forklarer 
han. Artiklen fortsætter efter billedet
https://imgix.seoghoer.dk/bb-931828.jpg
 Foto: Aller Media

Linie 3 stod sidste gang på scenen i et stort show ved "Linie 3 Live" i 2012. (Foto: Aller Media)

Preben Kristensen oplyser, at de snart vil afsløre de specifikke planer. Sidste gang, at Linie 3 lavede et show var for seks år siden. Komikertrioens mange fans må dermed være godt hungrende efter et nyt show.

Sponsoreret indhold