Preben Elkjær: Slår Anne Linnet

Fodboldspilleren slår popmamaen over dem alle.

Fodboldspilleren slår popmamaen over dem alle.

Foto: All OverBeretninger fra en pensioneret fodboldhelts karriere eller hede, sexede detaljer fra en popsangerindes liv. Hvad vil du helst hygge dig med på sofaen?

Danskerne har talt. De vil helst læse om fodbold.

Anne Linnet: Må svigte familien

Det viser bogkæderne Bog og Ide og Arnold Buscks bestsellerlister fra de seneste syv dage.

Her slår Elkjær nemlig Linnet på solgte bøger. Anne Linnets frække og afslørende biografi "Testamentet", hvor hun fortæller, hvordan hun har nedlagt den ene kvinde efter den anden.

Hvilket sexhumør er du i? Find svaret hos Q.dk

Men sex-eskapader kan dog ikke gøre den danske befolkning helt så kåde og købedygtige som Preben Elkjærs biografi "Mit liv som Elkjær". En selvbiografi skrevet i samarbejde med journalisten Peter Sloth.

Bogen er en nostalgisk historie, der genopfrisker minderne fra de fodboldglade 80´ere, men det er også en ærlig og holdningsbaseret beretning om bagsiden ved professionel fodbold.

Jes Dorph: Mobbes af nye kolleger

Om bog-succesen siger Preben Elkær selv:

- Det er fantastisk at være nummer et. Jeg vil ikke forholde mig til, hvem vi har overtaget førstepladsen fra, men det overgår vores vildeste forventninger. Jeg havde ikke regnet med at det ville blive så stort, og at bogen så hurtigt også ville komme i et andet oplag, men vi nyder det, lyder det fra fodboldpensionisten.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close