Nyheder17. marts 2017

Power Ranger-skuespiller indrømmer sværddrab

Ricardo Medina, der spillede den røde Power Ranger i den populære tv-serie, har erklæret sig skyldig i drab
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ricardo.jpg
 Foto: All Over Press)

Skuespiller Ricardo Medina, der har stået bag den røde Power Ranger, har torsdag erklæret sig skyldig i, at han har dræbt sin rumbo med et sværd.

Det oplyser kontoret for distriktsdomstolen i Los Angeles ifølge nyhedsbureauet AFP.

Den 38-årige skuespiller har erklæret sig skyldig i manddrab på den 36-årige Josh Sutter.

Sutter blev stukket ihjel med sværdet 31. januar 2015, efter at de to havde skændtes over Medinas kæreste, der også var i lejligheden.

Skænderiet eskalerede, og det endte med, at Ricardo Medina dræbte Sutter med sværdet, står der ifølge AFP i anklageskriftet.

- Den mistænkte (Ricardo Medina, red.) fortrak til sit værelse med sin kæreste, men offeret fulgte efter dem, og han brød derefter døren op. Den mistænkte stak offeret i maven med et sværd, han havde ved døren, sagde en talsmand for politiet i Los Angeles ifølge The Telegraph i dagene efter episoden.

Efter han havde stukket sin rumbo, ringede Ricardo Medina selv til politiet.

- Den mistænkte ringede selv til politiet, og han blev på gerningsstedet og blev senere forhørt af efterforskerne, sagde talsmanden i februar 2015.

Den 38-årige skuespiller står ifølge AFP over for seks år bag tremmer. Hans strafudmåling finder dog først sted 30. marts.

Medina, der har puertoricanske rødder, har to gange spillet med i den populære fortælling om gymnasieeleverne, der får superkræfter og redder verden fra ondskab og farlige monstre.

I 2002 spillede han den røde Power Ranger Cole Evans i tv-serien, og i 2011 var han igen med som den ondsindede skurk Deker, der med sit sværd laver ravage.

Ricardo Medina har også spillet med i tv-serierne Skadestuen (ER) og CSI: Miami.

Sponsoreret indhold