Nyheder 5. december 2013

Poul Nyrup: Dropper Lykketoft

Tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen ønsker ikke at tilbringe sine ferier sammen med Mogens Lykketoft
Af af
De kammeratlige sommerferier sammen ser ud til at være et overstået kapitel for Mogens Lykketoft og Poul Nyrup Rasmussen.
De kammeratlige sommerferier sammen ser ud til at være et overstået kapitel for Mogens Lykketoft og Poul Nyrup Rasmussen.
Foto: ALL OVER

Engang kunne Mogens Lykketoft og Poul Nyrup Rasmussen dele en pilsner på den årlige sommerferie på øen Endelave mellem Juelsminde og Samsø.Her ejede de to toppolitikere sammen med et par håndfulde venner og familiemedlemmer et par nabo-sommerhuse på i alt 252 kvadratmeter.Men nu har Poul Nyrup solgt sin andel af sommerhusene, så der nu "kun" er elleve ejere - deriblandt Mogens Lykketoft.Derfor tænder Nyrup på LonePoul Nyrup kommer dog ikke til at mangle tag over hovedet til næste sommer.Han og fru Lone Dybkjær ejer nemlig en skøn sommerbolig i nordsjællandske Tisvildeleje.Lone Dybkjær i sorg: har mistet en datterDesuden har Lone et reserve-sommerhus lige i nærheden.70-årige Poul Nyrup har i dag meldt sig helt ud af Cirkus Christiansborg. 67-årige Mogens Lykketoft er formand for Folketinget.Her ligger sommerhusene, som Poul Nyrup har afhændet sin del af.Poul Nyrup og Lone Dybkjær: Redder ægteskabet

Poul Nyrup Rasmussen har nu solgt sin andel af disse to sommerhuse, som han ejede sammen med Mogens Lykketoft. (Foto: CLAUS POULSEN/ALL OVER)

Sponsoreret indhold