Nyheder15. august 2014

Poul Krebs vil i armene på hjerteknusere

Den folkekære sanger er aktuel i 'Toppen af poppen'
Poul Krebs vil gerne fortolkes
Poul Krebs vil gerne fortolkes
 Foto: All Over

I tv-succesen 'Toppen af poppen' bliver den danske "Sådan nogen som os"-sanger Poul Krebs fortolket af både rapperen Clemens, reggaesangeren Wafande samt fire andre danske kunstnere.

Men måtte den rutinerede singer/song-writer selv bestemme, måtte TV2 også godt lige have ringet og inviteret et par amerikanske rockstjerner.

- Jeg vil gerne fortolkes af alle fra Ed Sheeran til Jimi Hendrix. Hvem som helst på en eller anden måde. Helst nogle fra den traditionelle scene, hvor jeg synes, at der er nogle, som gør det så sindssygt godt.

For eksempel "Tom Petty and the Heartbreakers", siger den 58-årige sanger.

LÆS OGSÅ: Sælger sit krebsebo

LÆS OGSÅ: Folkekær musiker slår Rasmus Seebach

LÆS OGSÅ: Poul Krebs: Det er min egen skyld

Det amerikanske rockband "Tom Petty and the Heartbreakers" startede op i 1976, bare tre år før Poul Krebs sendte sin debutplade "Efter Stormen" på gaden. Den danske musiker og trubadur har derfor fulgt bandet og været fan i mange år.

- Det er et gammelt favoritband, som, jeg altid har synes, er cool. Især den måde, de synger på. Det lyder som om, at det bare er lige ud, men det er ikke spor lige ud. Det er sindssygt svært at spille på den måde. Jeg er især imponeret, når de fortolker sange. Det ender hver gang med at blive nogle stærke sange, fortæller Poul Krebs.

Ud over Poul Krebs, Wafande og Clemens består årets 'Toppen af poppen'-hold også af Barbara Moleko, Rasmus Walter, Jørgen Klubien og Anne Dorte Michelsen. Programmets fjerde sæson har premiere på TV2 søndag d. 17. august kl. 20.00.

Sponsoreret indhold