Nyheder18. oktober 2011

Poul Glargaard er død

Skuespilleren gik bort sent mandag aften, 69 år gammel, oplyser hans datter til SE og HØR
Poul Glargaard blev fundet død af en veninde i nat
Poul Glargaard blev fundet død af en veninde i nat
 Foto: All Over

Skuespilleren Poul Glargaard er død. Det oplyser hans datter Mette Glargaard Andersen til Seoghoer.dk.

- Politiet kontaktede mig i nat kl. 00.30, hvor jeg fik besked om, at min far var fundet død i sin lejlighed på Frederiksberg, siger Mette Glargaard Andersen.

Skuespilleren, komikeren og sangeren Poul Glargaard blev kun 69 år gammel. Han valgte ifølge datteren at tage sit eget liv.

- Det kan jeg forstå på politiet, siger Mette Glaardgaard Andersen, der ikke lægger skjul på, at faderen også for 30 år siden forsøgte at tage sig selv af dage.

- Han var en festlig mand, men han havde også en mørk side. Det viste kun vi, der var tæt på ham, siger hun hudløst ærligt.

Poul Glargaard var en god, gammel ven af SE og HØR. Altid frisk for en bemærkning, når vi ringede ham op for en kommentar om hint og hist.
Tit mødte vi ham i festligt vennelag på byens listige steder.

Poul sagde gerne selv, at han har prøvet alt i livet - undtagen sølvbryllup og mælk.

Han blev uddannet fra Aarhus Teater i 1966 og kom senere til Aalborg Teater. Siden var han knyttet til Det ny Teater og optrådte i både komiske og seriøse skuespil, som f.eks. Min skøre mors hobby, Piger i sky og Harvey.

Tv-seerne kan huske ham fra både Smuglerne, Huset på Christianshavn, En by i provinsen, Strandvaskeren, Alle elsker Debbie og Gøngehøvdingen og ikke mindst fra rollen som Severinsen i julekalenderen Jul i Gammelby

Poul Glargaard trak sig for nogle år siden tilbage for at koncentrere sig mere om at male.

Han blev fundet død af en veninde, oplyser datteren, som bor i Skagen.
Sponsoreret indhold