Nyheder19. februar 2014

Poul Erik Skammelsen har fået nyt job

Se, hvad den garvede journalist nu skal lave
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/4c680de9168348edbef6b7d12a338880.jpg
 Foto: Birger Storm




Poul Erik Skammelsen har i mere end 25 år leveret kompetent og dybdeborende journalistik til TV2 - og fremover skal den garvede journalist være endnu mere synlig på kanalen. Fra 10. marts skifter han nemlig spor og bliver TV2s faste vært på NYHEDERNE 22.00, oplyser TV2 i en pressemeddelelse.

- Poul Erik Skammelsen er det bedste eksempel på den nysgerrige og kvalificerede Journalist med stort 'J', der stiller de rigtige spørgsmål for at gøre seerne klogere. I 22'eren får vi mere tid, så vi kan fortælle dagens væsentlige historier fra både den ene og den anden side. Det er blevet stadig vigtigere, at seerne får alle sider i en sag præsenteret, så de selv bliver i stand til at tage stilling, siger TV2s nyhedsdirektør, Michael Dyrby i pressemeddelelsen, og fortsætter:

Læs også: Nyt politisk job til Poul Erik Skammelsen

- Poul Erik Skammelsen er i stand til at give den hele og fulde historie, hvilket er ambitionen for den nye udsendelse.

Poul Erik Skammelsen har været med, når de helt store begivenheder har formet verden - han har således dækket terrorangrebet i USA 11. september 2001, ligesom han har været korrespondent i storbyer som Moskva og Washington. Og nu skal han altså være frontmand kl. 22.00 på TV2.

Sponsoreret indhold