Nyheder22. januar 2015

Populært Beatles-show vender tilbage til Tivoli

Beatles-forestillingen ”Come Together” genopstår i Tivoli København i 2015
https://imgix.seoghoer.dk/media/547add86658b46809af398a08afe7514.jpg
 Foto: All Over PressDa teaterkoncerten "Come Together" for seks år siden blev spillet i København, var det for fuld musik og fulde huse. Mere end 230.000 danskere så opsætningen af showet, der har Beatles-musikken i centrum, og nu forsøger Tivoli at gentage den store succes.

Det er flere af de samme skuespillere som dengang - nemlig Lotte Andersen, Jimmy Jørgensen, Martin Greis, Mani Spinx, Sara Grabow og Louise Hart - der skal stå på scenen i den anmelderroste teaterkoncert, der er blevet tilført en række helt nye sange. Én af de nye sange vælges helt eksklusivt ved en afstemning blandt danske Lennon-McCartney-fans.

LÆS OGSÅ: Beatles: LP solgt for 170.000

- Det er seks år siden, teaterkoncerten "Come Together" havde premiere og spillede 200 udsolgte shows i København. I mellemtiden har vi været i Sverige, Norge, Holland og Schweiz, hvor vi er blevet inspireret og showet har udviklet sig, fortæller showets iscenesætter, Nikolaj Cederholm.

Han glæder sig over, at det er lykkedes at samle "Come Together"-castet.

LÆS OGSÅ: John Lennons morder nægtet frihed for ottende gang

- Det nuværende cast på forestillingen med bl.a. Lotte Andersen, Martin Greis og Jimmy Jørgensen spiller en stor rolle for den popularitet, "Come Together" nyder i dag. De har løftet og videreudviklet teaterkoncerten gennem årene, forklarer Nikolaj Cederholm og fortsætter:

- Forestillingen er rigtig stærk, og de kan nu alle sammen spille hinandens sange. Alle kan det hele. Det betyder, at det nærmest er en organisme. De er blevet til et orkester, siger han.

LÆS OGSÅ: Ozzy Osbourne: Synger for John Lennon

I år er det 50 år siden, at The Beatles udgav pladerne "Help" og "Rubber Soul", der satte nye standarder for popmusik. Det er også året, hvor et af musikhistoriens største idoler, John Lennon, ville have rundet 75 år.

Teaterkoncerten kan opleves i Tivolis Koncertsal fra den 12. november 2015.

Sponsoreret indhold