Nyheder14. august 2011

Populær tv-vært efterladt på trappe

Ulla Essendrop fra TV 2 Sporten blev som spæd fundet på en trappe foran et sygehus i Calcutta i Indien
Af af
Den kendte vært er glad for, at hun blev adopteret af en dansk familie
Den kendte vært er glad for, at hun blev adopteret af en dansk familie
 Foto: All Over

Det er tydeligt at se, at den smilende sportsvært har indiske rødder, og det var da også noget af et tilfælde, at Ulla Essndrop kom til Danmark for 32 år siden.

- Jeg blev adopteret til Danmark i 1979. De første to et halvt år af mit liv, var jeg på et børnehjem i Calcutta. Som helt spæd blev jeg lagt på en trappe foran et hospital, og personalet fandt mig og ekspederede mig videre til det lokale børnehjem, siger Ulla Essendrop til B.T.

Ulla Essendrop er i dag lykkelig over, at hun blev adopteret til Danmark.

- Det var heldigt at det gik sådan, og jeg synes det var en meget uselvisk handling af min biologiske mor, for således kom jeg til nogle forældre, der kunne tage sig godt af mig. Jeg husker intet overhovedet fra de første år i Indien, forklarer hun.

Mange adoptivbørn udlever ofte en gammel drøm om at vende 'hjem' og finde deres biologiske forældre, men det er ikke noget for Ulla.

- Tanken om at skulle prøve at opsøge mine forældre, har aldrig strejfet mig, det har aldrig været et tema. Desuden er sandsynligheden for at finde dem nok ikke særligt stor. Så jeg det tænker jeg aldrig på.

Læs også:De holdt kun to år

Sponsoreret indhold