Nyheder2. januar 2017

Se billedet: Popstars- og MGP-sangerinde i livsfare nytårsaften

Nytårsaften endte alt andet end festligt for den tidligere Popstars- og MGP-sangerinde Sandra Monique. Hun måtte hastes på hospitalet, efter at hun havde drukket en drink, der var fyldt med livsfarlige stoffer. - Mine organer lukkede ned og min krop krampede med 5 minutters mellemrum i 6 timer, skriver den chokerede sangerinde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/front_5.jpg
 Foto: All Over og Sandra Monique/Facebook

Nytårsaften bør være lig med konfetti, champagne-skåleri og festlige og glade mennesker. Men sådan endte aftenen slet ikke for den tidligere Popstars- og MGP-sangerinde Sandra Monique.

Hun endte i stedet på hospitalet – livsfarligt forgiftet af en drink fyldt med stoffer.

Nu advarer den unge pige, der blev nummer to ved MGF-showet i 2008, andre om stoffer i drinks. På sin Facebook-profil har den chokerede sangerinde delt et billede fra nytåret, der viser hende stærkt medtaget i en hospitalsseng.

- Jeg vil gerne advare ALLE PIGER. Stol ALDRIG på nogen. I går gik det desværre udover mig. Jeg falder om til en nytårs fest hvor aftenen ellers har været rigtig god. Bliver hentet af en ambulance og kørt på Hvidovre, skriver Sandra Monique som kommentar til billedet og tilføjer, at lægerne gjorde et chokerende fund i hendes blod:

- Her tester de mig til at ha fået 14 forskellige stoffer i min krop. Det er højest sandsynligt sket via piller i min sidste drink til festen. Der er bla. målt LSD, MDMA, KOKAIN, AMFETAMIN, ME. med flere. Mine organer lukkede ned og min krop krampede med 5 minutters mellemrum i 6 timer.

- Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet at dette skulle ske for mig. Jeg er en glad pige, der aldrig har rørt stoffer før - det ligger så fjernt fra mig, så at vågne i sådan et chok med 10 læger omkring dig hvor du bare har lyst til at skrige, men ikke kan - fordi din krop siger fra. Det er noget jeg ikke engang ønsker skal ske for min værste fjende. PAS PÅ JERES DRINKS NÅR I DRIKKER. Det her MÅ IKKE ske, skriver Sandra Monique i sit opslag, som hun opfordrer andre til at dele.

I skrivende stund har næsten 3.000 danskere delt hendes opslag.

Sponsoreret indhold