Nyheder20. december 2016

Popstars-Jons gik udsolgt: Nu spiller han fire ekstrakoncerter

Det gik over al forventning, da Popstars-Jon i sidste uge annoncerede, at han til næste år giver to jubilæumskoncerter, så nu har han tilføjet yderligere fire af slagsen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-376510.jpg
 Foto: Peter Grosen

De fleste husker nok Popstars-Jon fra hits som ”This side up” og ”Right here next to you”, og til næste år er det faktisk 15 år siden, at han slog igennem lydmuren.

Det skal selvfølgelig fejres med et par jubilæumskoncerter.

Til at starte med offentliggjorde Jon, at han spillede to koncerter i henholdsvis Aarhus og København, men det var tydeligvis slet ikke nok for den tidligere ”Popstars”-vinder. Koncerterne blev nemlig så hurtigt udsolgt, at han nu tilføjer fire ekstra koncerter.

- Det kan vel bedst kategoriseres som "Bieber fever" for voksne. Jeg har fået mange mails og opkald fra både enkeltpersoner og venindegrupper, som havde set meget frem til koncerterne siden offentliggørelsen i onsdags og håbet, at de kunne bruge anledningen til at mødes og være teenagere sammen for en enkelt aften. Men som flere af os ved, er det at koordinere børnepasning i det hele taget ikke det nemmeste i verden, og slet ikke når det skal foregå et helt år fremme i tiden. Derfor har flere simpelthen ikke nået at få dette planlagt og indløst billetterne, inden det var for sent, fortæller direktør Casper Harrestrup fra bookingbureauet The Night i en pressemeddelelse.

Jon selv glæder sig til at komme rundt og spille i landet for at markere, at det er 15 år siden, at han brød igennem.

- Jeg kunne mærke, at jeg havde lyst til at spille disse shows og markere jubilæet. De sidste 14 år har givet mig et væld af oplevelser, erfaringer og formet mig til det menneske, jeg er i dag. Jeg har ufatteligt meget at være taknemmelig for, og jeg følte derfor, at det var på sin plads at markere, for dem som kunne have lyst til at gøre det sammen med mig, at det næste år er 15 år siden, det hele begyndte, fortæller Jon selv i pressemeddelelsen.

Efter de fire ekstra koncerter, så ser Jons tourplan således ud:

10. november: Pavillonen, Grenaa

11. november: Train, Aarhus

24. november: Train, Aarhus (UDSOLGT)

25. november: Amager Bio, København (UDSOLGT)

1. december: Magasinet, Odense

2. december: Amager Bio, København

Billetterne til de nye koncerter sættes i salg onsdag d. 21. december kl. 10.00 på Ticketmaster.dk.

Se flere billeder af Popstars-Jon i galleriet herunder

Galleri: Jon Nørgaards vilde forvandling

Sponsoreret indhold