Nyheder 4. juli

Politiet offentliggør billeder af formodet gerningsmand: Kender du ham?

Nordjyllands Politi opfordrer alle, der måtte vide, hvem den formodede gerningsmand er, til straks at kontakte politiet på telefon 114
Gerningsmand

Alle henvendelser i sagen skal gå til telefon 114. Vidner efterlyses.

Foto: Nordjyllands Politi

I jagten på en mand, som er mistænkt for at have udøvet grov vold mod en 17-årig mand den 2. juli 2022, har Nordjyllands Politi nu valgt at dele billeder fra en videoovervågning af manden.

Det sker i håb om, at offentligheden kan identificere manden samt bidrage med flere oplysninger i sagen.

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse mandag.

Den grove vold blev udøvet den 2. juli 2022 klokken 02.45 på Bispensgade i Aalborg.

Her blev en 17-årig dreng sparket og trampet i hovedet, og det var henvendelser fra forbipasserende, der fik gerningsmanden til at stoppe.

Efter hændelsen flygtede gerningsmanden i retning mod Jomfru Ane Gade sammen med en mand og en kvinde, oplyser Nordjyllands Politi.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Billederne, som politiet har offentliggjort, er begge fra videoovervågning i området.

– “Det ene” er taget på Nytorv, mens den formodede gerningsmand umiddelbart efter volden viser sine blodige sko frem til nogle andre vidner: To kvinder. Og dem vil vi gerne tale med, da vi gerne vil høre, hvad de har oplevet af mødet med ham, forklarer efterforskningsleder og politikommissær Kenneth Rodam.

Formodet gerningsmand

Har man kendskab til sagen, bedes man kontakte Nordjyllands Politi på 114.

Foto: Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi opfordrer alle, der har kendskab til sagen eller den formodede gerningsmand, til at rette henvendelse til Nordjyllands Politi på 114.

– Der er begået alvorlig og helt uacceptabel gadevold, som den formodede gerningsmand skal stilles til ansvar for, understreger Kenneth Rodam, der også – endnu en gang – opfordrer ham til at henvende sig til nærmeste politi hurtigst muligt.  

Herudover vil politiet desuden gerne tale med den mand og kvinde, som fulgtes med den formodede gerningsmand, lyder det i pressemeddelelsen.
 

Sponsoreret indhold