Nyheder13. juni 2008

Politiet dropper ludersagen

Sagen mod den nøgne kvinde, som sidste sommer lagde frække billeder på nettet, hvor hun slænger sig på dronning Margrethes trone, bliver ikke til noget
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/royalt/ludertronendroppet2-jpg.jpg

Sidste sommer kunne SE og HØR bringe en chokerende og fræk billedserie, der viste en nøgen prostitueret, som havde sneget sig ind på dronningens slot for at forevige sig selv i særdeles frække stillinger. Billeder, hun derefter selv havde offentliggjort på sin "massagepige-hjemmeside".

Nu gider ikke engang politiet røre mere ved luderen. Etaten har afhørt en mistænkt, men synes ikke, der er beviser nok til en decideret retssag.

Politiadvokat Anders Dorph vil ikke afvise, billederne er falsknerier. Altså, at en prostitueret har hamret en kopi af dronningens repræsentationslokaler sammen i sin baghave, smidt kludene og foreviget sig selv siddende i kulissen eller ved hjælp af billedmanipulation har placeret sig selv på regentens gyldne stol. Falskneriteorien er den officielle forklaring på, at sagen lukkes, til trods for at SE og HØR satte eksperter på sagen, som uden tøven erklærede billederne for ægte.

- Samtidig kan vi heller ikke sige med hundrede procent sikkerhed, at der er tale om den samme kvinde som på billederne, siger politiadvokaten.
Hvordan billederne er blevet til, betegner politiet stadig som en gåde og skyder dermed dets egen falskneri-tese i sænk.

Sponsoreret indhold