Politi til den savnede gymnasiepige Petrine: Giv lyd fra dig!

Det er nu mere end tre døgn siden, Petrine sidst blev set ved Rema på Egeskovvej i Fredericia.

Det er nu mere end tre døgn siden, Petrine sidst blev set ved Rema på Egeskovvej i Fredericia.

Foto: All Over Press

 

Sydøstjyllands Politi har både i går og i dag ledt efter den 19-årige gymnasiepige Petrine Rosenlund Stryhn, der har været forsvundet siden mandag.

Hun forlod Fredericia Gymnasium i, hvad der betegnes som 'nedtrykt sindstilstand' klokken 13.10 mandag og er sidst blevet set ved Rema på Egeskovvej i Fredericia omkring klokken 17.

Politiet gik ud med en officiel efterlysning og anmodning til offentligheden om hjælp til at finde pigen, da familien meldte hende savnet.

Og Sydøstjyllands Politi har fået mange tip efter offentliggørelsen af Petrines forsvinden.

- Vi har ikke fundet Petrine, og det er vi kede af. Vi har fået mange tip fra folk, og vi følger op på dem alle. Vi har haft en række hundepatruljer ude at lede i dag, blandt andet i Trekantområdet, siger vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi Peter Balsgaard til SE og HØR.

Kan ikke spores via telefon
Det har ikke været muligt at spore Petrine via hendes mobiltelefon.

- Enten er den slukket, eller også er den løbet tør for strøm. Vi har under alle omstændigheder ikke kunnet finde Petrine ved hjælp af telefonen, siger Peter Balsgaard til SE og HØR.

Eftersøgningen vil fortsætte frem til mørkets frembrud og blive genoptaget i morgen.

- Vi vil stadig meget gerne have tip fra borgere, der kan have set Petrine, og vi rykker på de henvendelser, der kommer, siger Peter Balsgaard til SE og HØR.

Ifølge politiet kan Petrines forsvinden hænge sammen med, at hun er trist over en eksamen mandag, der ikke gik helt som håbet.

Petrine Rosenlund Stryhns far udtalte onsdag til BT, at hans datter er fysisk stærk, har været spejder og er i stand til at klare sig selv i naturen.

Der er oprettet en side - 'Find Petrine' - på Facebook, hvorfra den private del af eftersøgningen koordineres.

Umiddelbart nærer politiet ingen frygt for, at der er tilstødt Petrine noget, men opfordrer hende til at kontakte sin familie.

- Hun er savnet af hele sin familie, og de vil så gerne høre fra hende. Det kan være svært at vende tilbage, når man har været forsvundet og været eftersøgt, men jeg vil indtrængende bede Petrine om at give lyd fra sig, så familien kan blive beroliget, siger vicepolitiinspektør Peter Balsgaard til SE og HØR.

Signalement af 19-årige Petrine Rosenlund Stryhn da hun forsvandt:

Slank af bygning, muskuløs og bredskuldret, 176 cm høj med halvlangt lyst hår, der ofte er sat op i en hestehale. På dagen var hun iført shorts og t-shirt, og hun medbragte også en orange termo-jakke samt en rygsæk.

Billedet neden for er fra Rema på Egeskovvej i Fredericia, hvor Petrine blev set klokken 17 mandag samt et foto af den rygsæk Petrine havde med sig, da hun forsvandt.


(Politifoto)


(Politifoto)

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close