Nyheder8. marts 2023

Politi med klar udmelding: Pas på i morgentrafikken

Politiet i flere kredse melder om uheld i løbet af natten
Skal du ud i det kolde vejr?
Skal du ud i det kolde vejr?
 Foto: Presse-fotos.dk

Flere af landets politikredse melder om, at bilister har haft problemer med de glatte veje i løbet af natten. Det har ført til flere småuheld, blandt andet på Midt- og Vestsjælland.

Det fortæller politikredsens vagtchef, Henrik Olesen, tidligt onsdag morgen.

Han fortæller, at politiet har modtaget anmeldelser om blandt andet et uheld i Jyderup og et par uheld på Vestmotorvejen.

- Der er tale om mindre uheld, hvor folk er kørt ind i autoværnet eller skredet ud, siger han.

Også Sydøstjyllands Politi har noteret fire eller fem uheld i løbet af natten. Det fortæller vagtchef Torben Wind tidligt onsdag morgen.

- Der har ikke været noget af det, der har været alvorligt.

Det seneste uheld blev anmeldt klokken 4.10, mens det tidligste var klokken 22 tirsdag aften, oplyser vagtchefen. Han opfordrer bilister til at orientere sig, inden de bevæger sig ud i trafikken.

Også Nordsjælland meldte tidligt på natten om flere uheld - også uden personskade. Her var Helsingørmotorvejen lukket på grund af glatte forhold, men er åbnet igen efter saltning.

- Generelt er der meget glat i hele kredsen, så husk tæpper og mobiltelefon, hvis du skal ud at køre.

- Kør meget forsigtigt, skriver Nordsjællands Politi på Twitter.

I hovedstadsområdet er Motorring 3 spærret i nordgående retning på grund af en havareret bus. Det skriver P4 Trafik på Twitter.

Også Rute 23 Skovvejen er i øjeblikket spærret fra Kalundborg mod Holbæk ved Jyderup. En lastbil er havnet delvis i rabatten i rundkørslen ved Cementvejen.

Sponsoreret indhold